2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 9 Nisan 2019 #2 Arkadaşlar programı 'Program ekle veya kaldır' vb. bölümünden silemiyorum. Kendi Uninstall'ını da bulamadım. Nasıl silebilirim?
Arkadaşlar programı 'Program ekle veya kaldır' vb. bölümünden silemiyorum. Kendi Uninstall'ını da bulamadım. Nasıl silebilirim?
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #3 Aynı sorun bendede var çözdün mü ? Yaşayan varsa bu sorunu revo uninstaller kullansın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2019
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2019 #4 Güvenli mod ile silmeyi dene ama silmeye calıştığında nasıl bir hata alıyorsun ?
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 3 Mayıs 2019 #5 Neden silmek istiyorsun ki?
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 3 Mayıs 2019 #6 FCLivorno dedi: Neden silmek istiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Başlangıçta açılması rahatsız ediyor. claus dedi: Güvenli mod ile silmeyi dene ama silmeye calıştığında nasıl bir hata alıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum. Program ekle veya kaldır bölümünde yok, kendi uninstall dosyası da yok. Silecek bir şey yok.
FCLivorno dedi: Neden silmek istiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Başlangıçta açılması rahatsız ediyor. claus dedi: Güvenli mod ile silmeyi dene ama silmeye calıştığında nasıl bir hata alıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum. Program ekle veya kaldır bölümünde yok, kendi uninstall dosyası da yok. Silecek bir şey yok.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 3 Mayıs 2019 #7 217099 dedi: Başlangıçta açılması rahatsız ediyor. Hata almıyorum. Program ekle veya kaldır bölümünde yok, kendi uninstall dosyası da yok. Silecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta açılmaması için ayarı vardır. Ya da Ccleaner programı ile başlangıçta pasif hale getirebilirsin diye biliyorum.
217099 dedi: Başlangıçta açılması rahatsız ediyor. Hata almıyorum. Program ekle veya kaldır bölümünde yok, kendi uninstall dosyası da yok. Silecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta açılmaması için ayarı vardır. Ya da Ccleaner programı ile başlangıçta pasif hale getirebilirsin diye biliyorum.