Asus GPU Tweak Sorunu

Serhat Aycin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, Asus'un sitesinden GPU Tweak'ı indirip yükledim. Kullanmayı bilmiyorum GPU Tweak'ı, fakat GPU Tweak açılmıyor böyle kalıyor.

Hocam programı ben de bilmiyorum fakat gerekli ayarlar yapıldıktan sonra (kanal ayarları, ses ve görüntü kalitesi, yakalanacak ekran) export ile yayını başlatabiliyor olmanız lazım.

Hocam programı ben de bilmiyorum fakat gerekli ayarlar yapıldıktan sonra (kanal ayarları, ses ve görüntü kalitesi, yakalanacak ekran) export ile yayını başlatabiliyor olmanız lazım.

Kullanmayı bilmiyorum, ayarları nasıl yapıcağım? Video gibi bişey varmı acaba.

Hiç bir yerde işe yarar bir anlatım bulamadım hocam programı indiriyorum size yardımcı olmaya çalışacağım.

Hocam önce ekran yakalama aayarını yapalım. Sol alttan +Add e tıklayıp screen i seçtikten sonra ekranda hafif bir karartı olacaktır, yakalayacağınız ekranın sol üst tarafından sağ alt tarafına mouse unuza basılı tutarak çekin.

Twitch.tv üyeliğiniz var değil mi ?

Twitch.tv üyeliğim yok malesef. Böyle oldu;

Programı kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp, programı yönetici olarak çalıştırdınız mı ?

Ve twitch.tv ye üye olmanız gerekmekte stream (yayın) yapabilmeniz için.

Programı kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp, programı yönetici olarak çalıştırdınız mı ?

Ve twitch.tv ye üye olmanız gerekmekte stream (yayın) yapabilmeniz için.

Programı silip, tekrar yükleyeceğim. Progrmaı kurdukdan sonra bilgisayarı yeniden başlatmadım.

Silip baştan yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ve yine aynı sorun ortaya çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…