L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar MSI Afterburner ve ASUS GPU Tweak III var. Hangisinin OSD ekranı daha iyi? ASUS OSD ekranında saat yazıyor ve 4:3 ekranda tam sığıyor. Dosya Ekleri 1619960841767.png 1,3 MB · Görüntüleme: 172
Arkadaşlar MSI Afterburner ve ASUS GPU Tweak III var. Hangisinin OSD ekranı daha iyi? ASUS OSD ekranında saat yazıyor ve 4:3 ekranda tam sığıyor.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #2 luthermartin dedi: Arkadaşlar MSI Afterburner ve ASUS GPU Tweak III var. Hangisinin OSD ekranı daha iyi? ASUS OSD ekranında saat yazıyor ve 4:3 ekranda tam sığıyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner ben de ara sıra çıkıyor tam ayarlayamadım herhalde. Bunu da bir ara denerim. Sıcaklık göstermiyor sanırsam.
luthermartin dedi: Arkadaşlar MSI Afterburner ve ASUS GPU Tweak III var. Hangisinin OSD ekranı daha iyi? ASUS OSD ekranında saat yazıyor ve 4:3 ekranda tam sığıyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner ben de ara sıra çıkıyor tam ayarlayamadım herhalde. Bunu da bir ara denerim. Sıcaklık göstermiyor sanırsam.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 2 Mayıs 2021 #3 Hermitus dedi: Afterburner ben de ara sıra çıkıyor tam ayarlayamadım herhalde. Bunu da bir ara denerim. Sıcaklık göstermiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yanda 68 ve 67 derece yazıyor.
Hermitus dedi: Afterburner ben de ara sıra çıkıyor tam ayarlayamadım herhalde. Bunu da bir ara denerim. Sıcaklık göstermiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yanda 68 ve 67 derece yazıyor.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #4 luthermartin dedi: Yanda 68 ve 67 derece yazıyor. Eki Görüntüle 1003323 Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Bugün denerim.
luthermartin dedi: Yanda 68 ve 67 derece yazıyor. Eki Görüntüle 1003323 Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Bugün denerim.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #5 ASUS GPU Tweak II best.
O omer4297 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 luthermartin dedi: Arkadaşlar MSI Afterburner ve ASUS GPU Tweak III var. Hangisinin OSD ekranı daha iyi? ASUS OSD ekranında saat yazıyor ve 4:3 ekranda tam sığıyor. Genişletmek için tıkla... kardeşim osd yi nasıl ayarladın bende açık hepsi fakat gözükmüyor güncel sürüm var şuan ki
luthermartin dedi: Arkadaşlar MSI Afterburner ve ASUS GPU Tweak III var. Hangisinin OSD ekranı daha iyi? ASUS OSD ekranında saat yazıyor ve 4:3 ekranda tam sığıyor. Genişletmek için tıkla... kardeşim osd yi nasıl ayarladın bende açık hepsi fakat gözükmüyor güncel sürüm var şuan ki