K Kubilay İmreks Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar resimde power target yazan yer gördüğünüz gibi derece gibi olan şey yükselmiş sarı gibi bişey olmuş o önceden öyle değildi bi sorun mu var hiç anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar resimde power target yazan yer gördüğünüz gibi derece gibi olan şey yükselmiş sarı gibi bişey olmuş o önceden öyle değildi bi sorun mu var hiç anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Mart 2014 #2 Alttaki default yazan yere tıklayıp sıfırlayabilirsiniz. Ayrıca GPU Tweak yazılımını OC yapmayacaksanız neden kurdunuz?
Alttaki default yazan yere tıklayıp sıfırlayabilirsiniz. Ayrıca GPU Tweak yazılımını OC yapmayacaksanız neden kurdunuz?
P pusat57 Ziyaretçi 30 Mart 2014 #3 MF dedi: Alttaki default yazan yere tıklayıp sıfırlayabilirsiniz. Ayrıca GPU Tweak yazılımını OC yapmayacaksanız neden kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece O.C için değil. Fan hızları için olsun veya otomatik hız arttırma gibi ayarlarda kullanılabiliyor.
MF dedi: Alttaki default yazan yere tıklayıp sıfırlayabilirsiniz. Ayrıca GPU Tweak yazılımını OC yapmayacaksanız neden kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece O.C için değil. Fan hızları için olsun veya otomatik hız arttırma gibi ayarlarda kullanılabiliyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Mart 2014 #4 Silinen üye dedi: Sadece O.C için değil. Fan hızları için olsun veya otomatik hız arttırma gibi ayarlarda kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama onlarda gereksiz. Kart, sıcaklığa göre kendi dinamik şekilde fan devirlerini artırabiliyor.
Silinen üye dedi: Sadece O.C için değil. Fan hızları için olsun veya otomatik hız arttırma gibi ayarlarda kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama onlarda gereksiz. Kart, sıcaklığa göre kendi dinamik şekilde fan devirlerini artırabiliyor.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2014 #5 Bende kurdum overclock için değil ama fanları canım sıkılınca %100 yapıyorum.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2014 #7 Silinen üye dedi: Bence kart ısınınca yapmalısın. Yada kart otomatik yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Benim kartı en fazla %50 de gördüm sesini merak ettim %100 yaptım.
Silinen üye dedi: Bence kart ısınınca yapmalısın. Yada kart otomatik yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Benim kartı en fazla %50 de gördüm sesini merak ettim %100 yaptım.
K Kubilay İmreks Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2014 #8 Fan derken nereyi %100 yaptın orda fan yazısı yokta. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2014
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Mart 2014 #9 Alt kısımda var Son düzenleme: 20 Haziran 2014