D denizalyk Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #1 Merhaba, ben Asus DVD-RW kullanıyorum. Track CD'lerde media player açılıyor 7 saniye sonra müzikler çalıyor, bu markadan başka hiçbir DVD-ROM'da bu olaya rastlamadım. Onlar şarkıyı direkt çalıyor. (LG, SAMSUNG,WD) Çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
Merhaba, ben Asus DVD-RW kullanıyorum. Track CD'lerde media player açılıyor 7 saniye sonra müzikler çalıyor, bu markadan başka hiçbir DVD-ROM'da bu olaya rastlamadım. Onlar şarkıyı direkt çalıyor. (LG, SAMSUNG,WD) Çözüm nedir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Eylül 2015 #2 Müzikler yüksek boyutlu olduğundan ve DVD de yavaş bir teknoloji olduğundan 7 saniye kabul edilebilir bir süre bence.
Müzikler yüksek boyutlu olduğundan ve DVD de yavaş bir teknoloji olduğundan 7 saniye kabul edilebilir bir süre bence.
D denizalyk Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #3 eski dvd rw lar neden hemen açıyor?