Asus Gryphon tabanlı sistem

UGRazor

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i7 4770K
Anakart: Gryphon Z87
RAM: 8GB(2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Siyah Soğutuculu
Kasa: Carbide Serisi 400R (80Plus 750W)
Harddisk: 1 TB 3,5" Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM
SSD:120GB 840 EVO Samsung
İşlemci Soğutucu: Hyper 212 Evo

Ekran kartı tavsiyeniz var mı? GTX770 planlıyordum ancak Vatan'da stoklarda yok galiba. Ve bazı arkadaşlar için evet PC Montaj Rehberini örnek aldım daha önce hiç PC toplamadım.

Ekran kartını yükseltebilirsiniz. GTX 780Ti yapsanız dahi, 500 liranız kalıyor.

Hesaplamaya üşenmiştim, arkadaş hesaplamış.
Dediği gibi; 780 Ti seçebilirsin ve sana tavsiyem; 250 GB bir SSD'yi seçmen.
Çünkü; son zamanlarda çıkan oyunların boyutları oldukça büyük, hâliyle bir zaman sonra yetmiyecek 120 GB.

Teşekkürler. SSD 250GB sipariş veriyorum hemen son 15 tane kalmış. Diğer parçaları da 1 aya almış olurum. Sistemi kuramazsam tekrar yardımınıza başvururum

Araştırmaya ve danışmaya devam etmeni öneririm, en az 1(bir) ay araştır.
İleride pişman olacağın bir seçim yapmak istemiyorsan tabii, sana kalmış.

Olabilir 2 ay kadar bir süre sonra yurtdışına çıkacak bir akrabam var. Yurtdışından getirirtsem daha hesaplı olurmu ve sorun çıkarır mı ?

SSD sipariş verdim. Nede olsa şimdiki sistemde de kullanırım herşeyi alana kadar.

Gümrük vergisi dışında bir sorun olmaz galiba, öyle hatırlıyorum.Şu anda kullanmakta olduğum Steelseries Siberia V2 model kulaklığımı 1-2 yıl önce ABD/Boston'dan getirtmiştik, sorun olmamıştı gümrük vergisi dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…