UGRazor Hectopat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2014 #11 Tekrar teşekkürler.
Mustafa Berkay Fettahoğlu Megapat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2014 #12 UGRazor dedi: Tekrar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
UGRazor dedi: Tekrar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
UGRazor Hectopat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2014 #13 Ve konunun dışında ama SSD'yi takacağım laptop WIN8 yüklü olarak gelmişti harddiski SSD ye kopyalarsam herhangi bir sorun olur mu?
Ve konunun dışında ama SSD'yi takacağım laptop WIN8 yüklü olarak gelmişti harddiski SSD ye kopyalarsam herhangi bir sorun olur mu?
Mustafa Berkay Fettahoğlu Megapat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2014 #14 UGRazor dedi: Ve konunun dışında ama SSD'yi takacağım laptop WIN8 yüklü olarak gelmişti harddiski SSD ye kopyalarsam herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum.
UGRazor dedi: Ve konunun dışında ama SSD'yi takacağım laptop WIN8 yüklü olarak gelmişti harddiski SSD ye kopyalarsam herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum.