Alicaan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Merhaba ben bilgisayarıma idarelik ekran kartı alacağım da şu kartı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...eforce-gt-1030-aero-itx-2g-oc-p-HBV00000BSE74. Sizce iyi bir kart mı veya bu fiyatlara başka kart önerinizi var mıdır? Valorant'ta ne tür ayarlarda kaç FPS de oynatır? PC özellikler. i3 3240. 12 GB RAM. 650W PSU.
Merhaba ben bilgisayarıma idarelik ekran kartı alacağım da şu kartı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...eforce-gt-1030-aero-itx-2g-oc-p-HBV00000BSE74. Sizce iyi bir kart mı veya bu fiyatlara başka kart önerinizi var mıdır? Valorant'ta ne tür ayarlarda kaç FPS de oynatır? PC özellikler. i3 3240. 12 GB RAM. 650W PSU.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 16 Ekim 2021 #2 Kaç FPS verir bilmem ama alabilirsiniz kartı.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 16 Ekim 2021 #3 Alicaan dedi: Merhaba ben bilgisayarıma idarelik ekran kartı alacağım da şu kartı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...eforce-gt-1030-aero-itx-2g-oc-p-HBV00000BSE74. Sizce iyi bir kart mı veya bu fiyatlara başka kart önerinizi var mıdır? Valorant'ta ne tür ayarlarda kaç FPS de oynatır? PC özellikler. i3 3240. 12 GB RAM. 650W PSU. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta düşük-orta ayarlar 90+ FPS alırsınız ancak bütçeyi söylerseniz belki daha iyi bir kart bulabiliriz attığınız link açılmıyor bu arada.
Alicaan dedi: Merhaba ben bilgisayarıma idarelik ekran kartı alacağım da şu kartı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...eforce-gt-1030-aero-itx-2g-oc-p-HBV00000BSE74. Sizce iyi bir kart mı veya bu fiyatlara başka kart önerinizi var mıdır? Valorant'ta ne tür ayarlarda kaç FPS de oynatır? PC özellikler. i3 3240. 12 GB RAM. 650W PSU. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta düşük-orta ayarlar 90+ FPS alırsınız ancak bütçeyi söylerseniz belki daha iyi bir kart bulabiliriz attığınız link açılmıyor bu arada.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 16 Ekim 2021 #4 393654 dedi: Kaç FPS verir bilmem ama alabilirsiniz kartı. Genişletmek için tıkla... Edit: Kart 2 GB'mış ve 1200 TL. Alınmaz.
393654 dedi: Kaç FPS verir bilmem ama alabilirsiniz kartı. Genişletmek için tıkla... Edit: Kart 2 GB'mış ve 1200 TL. Alınmaz.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2021 #5 İkinci el düşünüyorsanız buna bakabilirsiniz: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
İkinci el düşünüyorsanız buna bakabilirsiniz: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
SpRAY* Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 16 Ekim 2021 #6 Alınmaz onun yerine elindekileri sat güncel bir apu sistem topla
Alicaan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #7 Sinyor Ezio Auditore dedi: Valorant'ta düşük-orta ayarlar 90+ FPS alırsınız ancak bütçeyi söylerseniz belki daha iyi bir kart bulabiliriz attığınız link açılmıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... 1500-1750 SpRAY* dedi: Alınmaz onun yerine elindekileri sat güncel bir APU sistem topla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olmazsa satmayı düşünüyorum ederi tahmini kaç TL eder herhangi bir bilginiz var mıdır? Power yeni garantisi duruyor hiç kullanılmadı. messinicocugu dedi: İkinci el düşünüyorsanız buna bakabilirsiniz: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 2.ele güvenemiyorum maalesef kırık çıkma gelmeme gibi olaylar dolayısıyla.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Valorant'ta düşük-orta ayarlar 90+ FPS alırsınız ancak bütçeyi söylerseniz belki daha iyi bir kart bulabiliriz attığınız link açılmıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... 1500-1750 SpRAY* dedi: Alınmaz onun yerine elindekileri sat güncel bir APU sistem topla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olmazsa satmayı düşünüyorum ederi tahmini kaç TL eder herhangi bir bilginiz var mıdır? Power yeni garantisi duruyor hiç kullanılmadı. messinicocugu dedi: İkinci el düşünüyorsanız buna bakabilirsiniz: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 2.ele güvenemiyorum maalesef kırık çıkma gelmeme gibi olaylar dolayısıyla.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 16 Ekim 2021 #8 Alicaan dedi: 1500-1750 Ekran kartı olmazsa satmayı düşünüyorum ederi tahmini kaç TL eder herhangi bir bilginiz var mıdır? Power yeni garantisi duruyor hiç kullanılmadı. 2.ele güvenemiyorum maalesef kırık çıkma gelmeme gibi olaylar dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... "Param Güvende" ile alabilirsiniz.
Alicaan dedi: 1500-1750 Ekran kartı olmazsa satmayı düşünüyorum ederi tahmini kaç TL eder herhangi bir bilginiz var mıdır? Power yeni garantisi duruyor hiç kullanılmadı. 2.ele güvenemiyorum maalesef kırık çıkma gelmeme gibi olaylar dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... "Param Güvende" ile alabilirsiniz.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2021 #9 Alicaan dedi: 1500-1750 Ekran kartı olmazsa satmayı düşünüyorum ederi tahmini kaç TL eder herhangi bir bilginiz var mıdır? Power yeni garantisi duruyor hiç kullanılmadı. 2.ele güvenemiyorum maalesef kırık çıkma gelmeme gibi olaylar dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... Param güvende ile alırsanız sıkıntı çıkmaz hocam.
Alicaan dedi: 1500-1750 Ekran kartı olmazsa satmayı düşünüyorum ederi tahmini kaç TL eder herhangi bir bilginiz var mıdır? Power yeni garantisi duruyor hiç kullanılmadı. 2.ele güvenemiyorum maalesef kırık çıkma gelmeme gibi olaylar dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... Param güvende ile alırsanız sıkıntı çıkmaz hocam.