ASUS GT 1030 ve G4400 darboğaz yapar mı ?

berqantcee

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni bi sistem topladım. Yaklaşık 1 1.5 ay oldu toplayalı ve sistem çoğu darboğaz yapmaması gereken oyunda dar boğaz yapıyor. Genelde yeni oyunlarda oluyor Witcher 3 ve GTA 5 hatta Black Ops 1'de bile oldu 2 de olmazken diğer oyunlarda da oluyor. Sorunum anlık FPS düşüşü saniyelik GTA ve hele ki Witcher 3 de çok olur.

Sitem ASUS GT 1030 Pentium G4400 MSI H110m Pro-VD, Gskill Aegıs 8 GB RAM Intel stok fan kullanıyorum işlemci kullanımı 100'de 100'ü görüyor aynı şekilde Witcher 3'de ekran kartı da 100 oluyor yardım ederseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p monitörde rahat bir şekilde takılmadan oynaman lazım. Keşke üstüne 100TL daha koyup G4600 tercih etseydin.

Merhabalar hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum hesabımı banlamışlar 3 marta kadar bu yüzden cevap veremedim kusura bakmayın 1080p değil monitörüm 1440x900 bi monitör kullanıyorum @
@aybrktrhn
O işlemi nasıl yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çünki sistemim ile video kayıt alıcağım ve sıkıntı çıkarıyorum cs go da 200 fps alırken artık 100 90 bazen 60 ı bile görüyor bu şey beni gerçekten çileden çıkardı ve technopatın attığı banda yanlış anlaşılmadan oldu e posta ile iletişim kurmama rağmen geri dönüş olmadı ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Zeydan Yurdbekler hayır monitörüm 1440x900 bi monitör witcher 3 de çok yükseliyo 100 oluyo diğer oyunlarda gpu kullanımı yükselmiyo
@aybrktrhn msı afterburner yüklü ama nasıl atacağım bilmiyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…