ASUS GT 1030 ve G4400 darboğaz yapar mı ?

berqantcee

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni bi sistem topladım. Yaklaşık 1 1.5 ay oldu toplayalı ve sistem çoğu darboğaz yapmaması gereken oyunda dar boğaz yapıyor. Genelde yeni oyunlarda oluyor Witcher 3 ve GTA 5 hatta Black Ops 1'de bile oldu 2 de olmazken diğer oyunlarda da oluyor. Sorunum anlık FPS düşüşü saniyelik GTA ve hele ki Witcher 3 de çok olur.

Sitem ASUS GT 1030 Pentium G4400 MSI H110m Pro-VD, Gskill Aegıs 8 GB RAM Intel stok fan kullanıyorum işlemci kullanımı 100'de 100'ü görüyor aynı şekilde Witcher 3'de ekran kartı da 100 oluyor yardım ederseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum hesabımı banlamışlar 3 marta kadar bu yüzden cevap veremedim kusura bakmayın 1080p değil monitörüm 1440x900 bi monitör kullanıyorum @
@aybrktrhn
O işlemi nasıl yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çünki sistemim ile video kayıt alıcağım ve sıkıntı çıkarıyorum cs go da 200 fps alırken artık 100 90 bazen 60 ı bile görüyor bu şey beni gerçekten çileden çıkardı ve technopatın attığı banda yanlış anlaşılmadan oldu e posta ile iletişim kurmama rağmen geri dönüş olmadı ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Zeydan Yurdbekler hayır monitörüm 1440x900 bi monitör witcher 3 de çok yükseliyo 100 oluyo diğer oyunlarda gpu kullanımı yükselmiyo
@aybrktrhn msı afterburner yüklü ama nasıl atacağım bilmiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı