M MOXAX Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #11 Mehmet Yay dedi: Bende fotoğraf attığınızdan var fakat iki marka arasında pek fark olmaz bence ucuz olanı alın. Genişletmek için tıkla... Dostum GTA 5, csgo Lol valorant oynuyorsan FPS değerlerini yazabilirmisin Mehmet Yay dedi: Nasıl yani anlayamadım. İki kartın da performansı eşit olacak zaten. Genişletmek için tıkla... Sizde GT 1030 var demi?
Mehmet Yay dedi: Bende fotoğraf attığınızdan var fakat iki marka arasında pek fark olmaz bence ucuz olanı alın. Genişletmek için tıkla... Dostum GTA 5, csgo Lol valorant oynuyorsan FPS değerlerini yazabilirmisin Mehmet Yay dedi: Nasıl yani anlayamadım. İki kartın da performansı eşit olacak zaten. Genişletmek için tıkla... Sizde GT 1030 var demi?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 6 Mayıs 2021 #12 CS:GO için haritaya göre değişmekle beraber rekabetçide 80-200 arası gidiyor(1080p). Diğerleri için zaten testler mevcut Youtube'de. LOL için ise ekran kartıyla alakası yok zaten işlemci oyunu kendisi.
CS:GO için haritaya göre değişmekle beraber rekabetçide 80-200 arası gidiyor(1080p). Diğerleri için zaten testler mevcut Youtube'de. LOL için ise ekran kartıyla alakası yok zaten işlemci oyunu kendisi.
M MOXAX Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #13 Mehmet Yay dedi: Nasıl yani anlayamadım. İki kartın da performansı eşit olacak zaten. Genişletmek için tıkla... Dostum senin ekran kartı modelin ne? GT 1030 yazmışsın da dogrumu? Doğru ise birşey sorabilirmiyim?
Mehmet Yay dedi: Nasıl yani anlayamadım. İki kartın da performansı eşit olacak zaten. Genişletmek için tıkla... Dostum senin ekran kartı modelin ne? GT 1030 yazmışsın da dogrumu? Doğru ise birşey sorabilirmiyim?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 6 Mayıs 2021 #14 Evet bu ekran kartım. Sorabilirsin fakat aynı mesajları yazıp duruyorsun.
M MOXAX Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #15 Mehmet Yay dedi: Eki Görüntüle 1010618 Evet bu ekran kartım. Sorabilirsin fakat aynı mesajları yazıp duruyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum fortnite veya pubg oynuyormusun?
Mehmet Yay dedi: Eki Görüntüle 1010618 Evet bu ekran kartım. Sorabilirsin fakat aynı mesajları yazıp duruyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum fortnite veya pubg oynuyormusun?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 6 Mayıs 2021 #16 MOXAX dedi: Dostum fortnite veya pubg oynuyormusun? Genişletmek için tıkla... Hayır oynamıyorum. Buradan istediğin oyuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MOXAX dedi: Dostum fortnite veya pubg oynuyormusun? Genişletmek için tıkla... Hayır oynamıyorum. Buradan istediğin oyuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M MOXAX Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #17 Bu ekran kartından memnun musun sence cs GTA Lol valorant pubg oyniyacak bir insanı bu ekran kartı memnun edermi? Mehmet Yay dedi: Hayır oynamıyorum. Buradan istediğin oyuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video izleyemiyorum internetim çok az.
Bu ekran kartından memnun musun sence cs GTA Lol valorant pubg oyniyacak bir insanı bu ekran kartı memnun edermi? Mehmet Yay dedi: Hayır oynamıyorum. Buradan istediğin oyuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video izleyemiyorum internetim çok az.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 6 Mayıs 2021 #18 MOXAX dedi: Bu ekran kartından memnun musun sence cs GTA Lol valorant pubg oyniyacak bir insanı bu ekran kartı memnun edermi? Genişletmek için tıkla... Sizin için yeterli olur diye düşünüyorum. Fakat PUBG için yetersiz.
MOXAX dedi: Bu ekran kartından memnun musun sence cs GTA Lol valorant pubg oyniyacak bir insanı bu ekran kartı memnun edermi? Genişletmek için tıkla... Sizin için yeterli olur diye düşünüyorum. Fakat PUBG için yetersiz.
M MOXAX Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #19 Mehmet Yay dedi: Sizin için yeterli olur diye düşünüyorum. Fakat PUBG için yetersiz. Genişletmek için tıkla... Low grafiklerde de mi yetersiz olur?
Mehmet Yay dedi: Sizin için yeterli olur diye düşünüyorum. Fakat PUBG için yetersiz. Genişletmek için tıkla... Low grafiklerde de mi yetersiz olur?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 6 Mayıs 2021 #20 MOXAX dedi: Low grafiklerde de mi yetersiz olur? Genişletmek için tıkla... Hangi ekran çözünürlüğünde oynayacağınıza bağlı. 1080p oynuyorsanız en düşükte dahi 60 FPS veremez.
MOXAX dedi: Low grafiklerde de mi yetersiz olur? Genişletmek için tıkla... Hangi ekran çözünürlüğünde oynayacağınıza bağlı. 1080p oynuyorsanız en düşükte dahi 60 FPS veremez.