BoşverBeni Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 ASUS GT301 kasa alınır mı sizce? Veya yerine başka bir öneriniz var mıdır?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 29 Ocak 2023 #2 BoşverBeni dedi: ASUS GT301 kasa alınır mı sizce? Veya yerine başka bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı bence başka bir şey al. Hazır sistemde geliyorsa boşver kalsın. @messinicocugu
BoşverBeni dedi: ASUS GT301 kasa alınır mı sizce? Veya yerine başka bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı bence başka bir şey al. Hazır sistemde geliyorsa boşver kalsın. @messinicocugu
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 29 Ocak 2023 #3 theumtkyd dedi: Gereksiz pahalı bence başka bir şey al. Hazır sistemde geliyorsa boş ver kalsın. Genişletmek için tıkla... Bütçesini yazmış demek ki yalnız kasa alacak.
theumtkyd dedi: Gereksiz pahalı bence başka bir şey al. Hazır sistemde geliyorsa boş ver kalsın. Genişletmek için tıkla... Bütçesini yazmış demek ki yalnız kasa alacak.
BoşverBeni Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 theumtkyd dedi: Gereksiz pahalı bence başka bir şey al. Hazır sistemde geliyorsa boşver kalsın. Genişletmek için tıkla... Yok hazır sistem değil ama bir öneriniz var mıdır?
theumtkyd dedi: Gereksiz pahalı bence başka bir şey al. Hazır sistemde geliyorsa boşver kalsın. Genişletmek için tıkla... Yok hazır sistem değil ama bir öneriniz var mıdır?
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 29 Ocak 2023 #5 Ben kullanıyorum çok memnunum. Duruşu çok güzel hava akışına kötü diyorlar ama bende ısınma problemi yok hiç.
Ben kullanıyorum çok memnunum. Duruşu çok güzel hava akışına kötü diyorlar ama bende ısınma problemi yok hiç.
BoşverBeni Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #6 SHABBAROS dedi: Ben kullanıyorum çok memnunum. Duruşu çok güzel hava akışına kötü diyorlar ama bende ısınma problemi yok hiç. Genişletmek için tıkla... Peki içine 3 fanlı bir ekran kartı koymaya çalışsak çok sıkışık olur mu bu sefer? Veya sığar mı?
SHABBAROS dedi: Ben kullanıyorum çok memnunum. Duruşu çok güzel hava akışına kötü diyorlar ama bende ısınma problemi yok hiç. Genişletmek için tıkla... Peki içine 3 fanlı bir ekran kartı koymaya çalışsak çok sıkışık olur mu bu sefer? Veya sığar mı?
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 29 Ocak 2023 #7 BoşverBeni dedi: Peki içine 3 fanlı bir ekran kartı koymaya çalışsak çok sıkışık olur mu bu sefer? Veya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Ben hem 6700 XT( 3fanlı) hem 3060 kullanıyorum ikisi de sığıyor.
BoşverBeni dedi: Peki içine 3 fanlı bir ekran kartı koymaya çalışsak çok sıkışık olur mu bu sefer? Veya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Ben hem 6700 XT( 3fanlı) hem 3060 kullanıyorum ikisi de sığıyor.
BoşverBeni Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #8 SHABBAROS dedi: Ben hem 6700 XT( 3fanlı) hem 3060 kullanıyorum ikisi de sığıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi geceler.
SHABBAROS dedi: Ben hem 6700 XT( 3fanlı) hem 3060 kullanıyorum ikisi de sığıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi geceler.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 29 Ocak 2023 #9 BoşverBeni dedi: Peki içine 3 fanlı bir ekran kartı koymaya çalışsak çok sıkışık olur mu bu sefer? Veya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede daha geniş hava akışı daha iyi olan kasalar alırsanız daha iyi olur ileride ekran kartı yükseltmek isterseniz 4000 serisi kartlar sığmayabilir biraz küçük kasa. Yeniden konu açarsanız daha iyi olur başlığa 3200TL kasa önerisi yazın.
BoşverBeni dedi: Peki içine 3 fanlı bir ekran kartı koymaya çalışsak çok sıkışık olur mu bu sefer? Veya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede daha geniş hava akışı daha iyi olan kasalar alırsanız daha iyi olur ileride ekran kartı yükseltmek isterseniz 4000 serisi kartlar sığmayabilir biraz küçük kasa. Yeniden konu açarsanız daha iyi olur başlığa 3200TL kasa önerisi yazın.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.405 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 29 Ocak 2023 #10 Bende görünüşünden dolayı GT301'e geçmeyi istiyorum.