ASUS GT301 kasada Armoury Crate ile ARGB kontrolü sağlanmıyor

802054

Centipat
ASUS GT301 kasaya sahibim, Armoury Crate üzerinden kasanın LED'lerini kontrol edemiyorum. Anakartım ASUS Prime H610M-R fanları ARGB şekilde nasıl kontrol ederim?

Kasanın fanları anakarta bağlı mı? Armoury Crate üzerinden kontrol edebilmek için anakart üzerindeki RGB/ARGB portlarının kullanılması lazım. Anakartınızda da zaten gördüğüm kadarıyla bu portlar yok, dolayısıyla kontrol etmeniz zor.

GT301 modelinde ARGB kontrolcü bulunuyor kasanın arka tarafında, fanları oraya bağlayarak kasanın önünde bulunan tuş yardımıyla renkleri kontrol edebilirsiniz.

Kasanın fanları anakarta bağlı mı? Armoury Crate üzerinden kontrol edebilmek için anakart üzerindeki RGB/ARGB portlarının kullanılması lazım.

Fanlar anakarta bağlı kasada bulunan tuşla renklerini değiştirebiliyorum. ARGB'de takılı mı bilmiyorum galiba anakarta ARGB portu yok.

Zaten fanları kontrol edebiliyorum ama ben Armoury Crate yazılımıyla ARGB şekilde diğer cihazlarımla uyumlu şekilde LED'lerin yanmasını istiyorum.

Zaten fanları kontrol edebiliyorum ama ben Armoury Crate yazılımıyla ARGB şekilde diğer cihazlarımla uyumlu şekilde LED'lerin yanmasını istiyorum.

O dediğiniz olmaz çünkü anakart üzerine direkt olarak bağlantısının yapılması lazım fanların. Sizin anakartınızda da port yok.

Hocam selamlar aynı kasa bende de var fakat alalı 1 yıl oldu hala rgblerin nereden yandığını bulamadım bilgi sahibi olan yardımcı olursa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…