Normalde ekran kartım gözüküyordu oyunlarda herhangi bir sorun yoktu daha sonra oyundayken bilgisayar birden kendini kapattı ve açtığımda ayarlara falan girdim ve ekran kartım modelim vs gözükmuyordu ve oyun içi kasma yaşıyorum. Sürücü yükledim ama yine de işe yaramadı. Sorunum tam olarak nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aygıt yöneticisinde gözüküyordu ama kullanılamıyordu sarı ünlem vardı ve ben de kaldırmayı denedim kaldırdım. Artık görüntü bağdaştırıcıları bölümü gözükmüyor ve driver kuramıyorum.
Konuda da belirtildiği üzere"Masaüstüne çıkan Report'u yerli olmayan upload sitelerinden birine upload edip istendiğinde linki paylaşın." buraya ekleyin.
Konuda da belirtildiği üzere"Masaüstüne çıkan Report'u yerli olmayan upload sitelerinden birine upload edip istendiğinde linki paylaşın." buraya ekleyin.
Forum çok aktifmiş yani siz çözeceksinizde ben bu sorunu kaldıracam insanlara böyle mi yardım ediyorsunuz dediğiniz tek şey onu yap bunu yap ee sonra insan bi yardım eder kaç hafta geçti be.