Asus GT730 GTA V'i Açar Mı?

Abartma bence. GTA 4 watch dogs oynadım. Bilmiyorsan yorum yapma bari.
Arkadaş doğru söylüyor o kartla doğru düzgün oyun oynanmaz. GTA 4 oynamış olabilirsin fakat kaç fps de oynadın önemli olan o. Oyun en güçlü kartlarda bile kasarken gt730 ile 15-20 fps de oynamışsındır sanırım.
GTA 5 i oynamaya çalışırsan sistem isyan bayrağını çeker herhalde.

Ben gt 520m ekran kartiyla 4 gb ram ve 2.7 ghz islemciyle yari akici bir sekilde watch dogsu oynuyordum. Adam o kartla 30 fps ustu rahat bir sekilde oynar. Sistem sistem gereksinimlerine bakip ezber konusmayalim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Watch Dogs'u bilmem ama GTA4 oynanmayacağı kesin.

Ben gt 520m ekran kartiyla 4 gb ram ve 2.7 ghz islemciyle yari akici bi sekilde watch dogsu oynuyordum adam o kartla 30 fps ustu rahat bir sekilde oynar. Sistem Sistem gereksinimlerine bakip ezber konusmayalim.
Watch Dogs'u o sistemle 20 fps üzeri oynadıysanız seçilmiş kişisiniz emin olun

Watch Dogs'u o sistemle 20 fps üzeri oynadıysanız seçilmiş kişisiniz emin olun
Ben o sistemle Thief gibi oyunlari da bitirmistim. Tabi 60 fps zevkiyle oynanmiyordu sicaktan patlayacak bir laptopla ama idare ediyorduk. 60 fps takintisi olmayan biri o kartla watch dogs oynar. Sistem gereksinimlerine de baktim kriterlere uyuyor. Ben GTA 5'i de acabilecegine inaniyorum.

O kart GTA V'i açar açmasına da FPS olarak 60-70 beklememesi lazım. Low ayarlarda 35 FPS civarı akıcı denebilecek değerlerde oyunu oynayabilir.

Watch_Dogs kaç fps aldın merak ediyorum. Birde optimizasyon sorunu olan bir oyun zaten GTA 4 2010 yılı öncesi dediğim oyunların içinde bu arada.

Katılıyorum bu cevaba. Herhalde 25-35 fps arası oynarsın

Çok doğru söylemiş arkadaş. Videoyu da koyarak işi bitirmiş Eğer gerçekten bu şekilde oynayıp akıcı diyebiliyorsanız siz bir F/P oyuncususunuz bunu unutmayın

Eski bir konu ama belirtmek isterim ki,Gt 430 ile Gta Eflc'yi tüm ayarlar açık şekilde akıcı bir şekilde oynuyorum. Cs:go'yuda high'de kasmadan oynanıyor.

Bazı arkadaşlar oynuyamazsın yazmış ama Msi R5450 (1GB,64 Bit) ile ben bu oyunu açıp oynadıysam, bu kart ile sorunsuzca oynanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…