Ekran kartını aldıktan sonra başka oyun oynamayacağından emin misin? Eminsen GT 730 al gitsin.
Yok başka oyunlar elbette oynayacağım diyorsan (ve FPS ağırlıklı ise) hiç bulaşma bu kartlara. 180-190 liraya 1GB bellekli GTX 650 bile var piyasada. Diğerlerini aldığında parana da yazık olacak.
Ekleme: Yalnız bu ekran kartı 6 pin ek güç girişi gerektiriyor. Eğer böyle bir kart almaya karar verirsen kullananlara danışman senin yararına. Ben geçen seneye kadar GTX 460 kullanıyordum ve kart güç kaynağım patladıktan sonra yandı. Gidip 160 liraya Asus GT 630 aldım. Fazla oyun meraklısı olmadığımdan bana sorun çıkarmıyor. Ancak bazen bu durumu sıkıntı yaratmıyorum değil.
Farklı oyunlar oynamayacağım. Konuyu biraz dağıtıyorum ama r7 240 mı daha iyi yoksa gt730 mu ? Gt730 64 bit ama çekirdek hızı r7 240'dan daha fazla, Kararsız kaldım.