UtkuRS
Kilopat

- Makaleler
 - 2

İhtiyacım olmadığı için satıyorum. Özellikleri aşağıdadır.
Ryzen 3 1200 AF işlemci.
MSI B350M Pro VD Plus (Ryzen 5000 serisini destekliyor ve Windows 7, 10, 11 sürücüleri mevcut)
ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB (2x8) G.Skill Ripjaws V 3000MHz DDR4 RAM.
Zalman ZM400-LE 400 watt güç kaynağı.
Aerocool quartz temperli camlı kasa ( 1 adet RGB fan ile beraber gelecektir. Kasa üstünde ufak-orta boyutta bir göçük var. Fotoğrafı mevcut, onun dışında bir kusuru yok)
Hitachi 320GB HDD (en son baktığımda sağlık durumu %98 di)
Yanında Wi-Fi adaptörü hediye edeceğim.

Fiyat: 4800 TL'dir. Sisteme biraz daha iyi bir işlemci ve SSD eklenirse çok daha iyi olacaktır. Fotoğrafta olan Samsung SSD'yi, mavi egzoz fanını ve beyaz fanı elden çıkardığım için özelliklerde belirtmedim. Sistemi rafa kaldırmıştım ve derslerden ötürü kullanmadığım için güncel bir fotoğrafını çekemedim. Alıcılar için teslim etmeden önce sistemin güncel(bahsettiğim değişikliliklerin yapıldığı hali) fotoğraflarını çekebilirim ve istediğiniz testleri yapıp sonuçlarını gönderebilirim.
İletişim için Discord:
Utkurs7 (u harfi küçük olacak. Otomatik düzenlemeye takılıyor)

Ryzen 3 1200 AF işlemci.
MSI B350M Pro VD Plus (Ryzen 5000 serisini destekliyor ve Windows 7, 10, 11 sürücüleri mevcut)
ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB (2x8) G.Skill Ripjaws V 3000MHz DDR4 RAM.
Zalman ZM400-LE 400 watt güç kaynağı.
Aerocool quartz temperli camlı kasa ( 1 adet RGB fan ile beraber gelecektir. Kasa üstünde ufak-orta boyutta bir göçük var. Fotoğrafı mevcut, onun dışında bir kusuru yok)
Hitachi 320GB HDD (en son baktığımda sağlık durumu %98 di)
Yanında Wi-Fi adaptörü hediye edeceğim.
Fiyat: 4800 TL'dir. Sisteme biraz daha iyi bir işlemci ve SSD eklenirse çok daha iyi olacaktır. Fotoğrafta olan Samsung SSD'yi, mavi egzoz fanını ve beyaz fanı elden çıkardığım için özelliklerde belirtmedim. Sistemi rafa kaldırmıştım ve derslerden ötürü kullanmadığım için güncel bir fotoğrafını çekemedim. Alıcılar için teslim etmeden önce sistemin güncel(bahsettiğim değişikliliklerin yapıldığı hali) fotoğraflarını çekebilirim ve istediğiniz testleri yapıp sonuçlarını gönderebilirim.
İletişim için Discord:
Utkurs7 (u harfi küçük olacak. Otomatik düzenlemeye takılıyor)
Dosya Ekleri

Son düzenleme: