ASUS GTX 1060 alınır mı?

my last mistake

Hectopat
Şu an i3 10100F bir sistem var, ikinci el. Üstünde de bu ekran kartı var, 3500 liraya verecek. 8 GB RAM ve bir de 240 SSD var. Sizce nasıl bir kart performans olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 3 GB şuan da kendim kullanmaktayım. 4 senedir kullanıyorum ama değiştirme zamanı geldi. Artık çok yeterli gelmiyor. Bu ihtiyaç meselesi tabi ki 3500 TL'ye göre fena bir sistem değil gibi ama ben olsam tercih etmezdim.

Güzel sistem, alınabilir.
Belki bir 8GB daha ram atabilirsiniz sisteme.
Ben olsam almazdım. PSU ile beraber mi verecek? PSU vermeyecekse ve elinizde de yoksa PSU masrafı ile düz hesap 4000 TL'ye dizilmiş oluyor aslında. 4000 TL'ye 1650S ve i3 10100F işlemcili sıfır sistem var.
O da mantıklı aslında

Hocam şöyle söyleyeyim, şimdi en fazla 3500 bütçem. Ya Teknobiyotik'te ki Ryzen 5 3400 8 GB Ram 1 Tb Hadd Apu'yu almak ya da bu alet.

Bu alete baktığımızda 500 lira farkla 1060 gibi bir kart var, yani kartı çok bilmiyorum ama Rx580'den iyi galiba?

Yani en azından kart var ve satıp üstüne koyup belki ilerde bir şeyler değiştirilebilir?

Yani kullanım amacım zaten oyun değil. Grafik ve 3d modellemelerle. Yani Render'da almayacağım sadece etüd bilgisayarı olarak çizim ve basit modellemelerde kullanacağım yani.

RX 580 ile aşağı yukarı aynı seviyede. Sizin seçiminiz. Yalnız 6GB model için konuşuyorum 3GB model ise biraz daha zayıf.
1060 biraz yorgun bir kart artık. Ama bütçeniz için olabilir bence. Hala çoğu oyunu 1080p Orta-Yüksek ayarlarda 60fps oynayabilirsiniz.

RX 580 ile hemen hemen kafa kafaya diyebiliriz.

3500 TL, dediğim gibi bu sistem için iyi bir fiyat ama sadece bahsettiğiniz bileşenler değil, PSU'da önemli. Sisteminizi dandik bir PSU'ya emanet etmek istemezsiniz. Bunun bilgisi varmı elinizde? Onun dışında 2. el olması korkutuyor. Deneyip alma ihtimaliniz varsa öyle yapın. 3500 TL'ye alınabilir. APU sisteme göre çok fark edeceği kesin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…