ASUS GTX 1060 alınır mı?

emirhanxcnm

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, GTX 1060 3 GB olan modelini almayı düşünüyorum. ASUS marka beyaz renk 1500 TL'ye güvenlik etiketi üstünde duruyor, kart temiz yakından alacağım.

Biraz daha ekle 1080 ti al madem bunu alacaksin. Gtx 1080 ti inanilmaz guclu zamanina göre gtx 1660 I yeniyor yanlis degilsem. Rtx 3060 da oyle

Selamlar, GTX 1060 3 GB olan modelini almayı düşünüyorum. ASUS marka beyaz renk 1500 TL'ye güvenlik etiketi üstünde duruyor, kart temiz yakından alacağım.

Hocam 500 daha ekleyip 6 GB olanını alın emin olun aradaki farka değer.

@Bedless, 1080 Ti fazla güç çekiyor ve ona verilebilecek parayla RX 6600 bulunabilir. AMD civarında da RX 5700 XT'ye denk bir kart. 1060 alacaksanız da en azından 6 GB sürümünü alın, VRAM sorunu çekmezsiniz.

Bulundugum yerde en temiz bu kartı bulabildim. 3 GB ile 6 GB ligin arasındaki fark nedir?

3 gb vram günümüz için çok yetersiz kalıyor, oyunlarda kartın gücünü tam kullanamaz ve ayar kısmak zorunda kalırsınız. 6 gb versiyonu ise ikinci elde tam bir f/p canavarıdır.

6 GB'lik model maalesef bulamadım. Ya bunu alacağım ya da 8 GB RX 580 PowerColor marka.

Başım ağrımasın diyorsanız 1060 daha mantıklı çünkü 580 de kronik sorunlar var. Performans olarak bakarsak ise 580 bariz daha güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…