Sorun, çoğu oyunda GPU kullaniminin yerlerde gezmesi.
RAM'den kaynakli olduğu söylendi, kartı i5 4460 ve 16 GB'li sistemde denedim sorun yine ayni.
Başka power ile denedim yine aynı, Windows 7'de denedim yine ayni. Darboğaz desek, bundan önce 1050 Ti im vardi sorun yine ayni,
Bunun çaresi nedir acaba her yolu denedim yuksek ayardada dusuk ayarda da düşük FPS ve beraberinde çok düşük GPU kullanimi.
Driver ve Windows güncel.
Ceza almıştım yazamadım, GTX 1060'ı satıp RX 580 aldım. Sorun devam ediyor, ve işlemci yetmiyor diyenler var, İ5 4460 la akıcı oynuyor arkadaşım, hatta PENTİUM G-4560 gibi 200 TL' lik işlemcilerle bile BF1 oynuyorlar. İşlemciyi stres teste soktum sorun çıkmadı. İşlemcinin yetmeme durumuda olamaz testleri boşverdim gözümle görüyorum 4.Nesil İ5 Mis gibi ultrada oynuyor.
Ceza almıştım yazamadım, GTX 1060'ı satıp RX 580 aldım. Sorun devam ediyor, ve işlemci yetmiyor diyenler var, İ5 4460 la akıcı oynuyor arkadaşım, hatta PENTİUM G-4560 gibi 200 TL' lik işlemcilerle bile BF1 oynuyorlar. İşlemciyi stres teste soktum sorun çıkmadı. İşlemcinin yetmeme durumuda olamaz testleri boşverdim gözümle görüyorum 4.Nesil İ5 Mis gibi ultrada oynuyor.