Asus GTX 1060 ve i5 6402P Düşük GPU Kullanımı

Hakan Özderya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:
  • i5 6402P
  • Asus dual GTX 1060 3 GB
  • RAM Gskill Ripjaws 1x8 GB
  • Power Xigmatek Tauro 600W +80 bronze
  • Windows 10 64 bit güncel.
Sorun, çoğu oyunda GPU kullaniminin yerlerde gezmesi.
RAM'den kaynakli olduğu söylendi, kartı i5 4460 ve 16 GB'li sistemde denedim sorun yine ayni.
Başka power ile denedim yine aynı, Windows 7'de denedim yine ayni. Darboğaz desek, bundan önce 1050 Ti im vardi sorun yine ayni,

Bunun çaresi nedir acaba her yolu denedim yuksek ayardada dusuk ayarda da düşük FPS ve beraberinde çok düşük GPU kullanimi.
Driver ve Windows güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç planını ''Yüksek Performans'' olarak ayarlayın.

İşlemci ve ekran kartınızın yüksek frekansta tutulmasını ve sistemin tam güçte çalışmasını sağlar. Elektrik faturasına ne kadar etki eder bilemiyorum.

İşlemci ve ekran kartınızın yüksek frekansta tutulmasını ve sistemin tam güçte çalışmasını sağlar. Elektrik faturasına ne kadar etki eder bilemiyorum.
Ceza almıştım yazamadım, GTX 1060'ı satıp RX 580 aldım. Sorun devam ediyor, ve işlemci yetmiyor diyenler var, İ5 4460 la akıcı oynuyor arkadaşım, hatta PENTİUM G-4560 gibi 200 TL' lik işlemcilerle bile BF1 oynuyorlar. İşlemciyi stres teste soktum sorun çıkmadı. İşlemcinin yetmeme durumuda olamaz testleri boşverdim gözümle görüyorum 4.Nesil İ5 Mis gibi ultrada oynuyor.

Ne sorununuz vardı acaba benim İşlemcim İ5 6402p sizce sorun yaşarmıyım RX 580 ile ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…