Asus GTX 1070 vs MSI GTX 1070

Om3rDoruk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. GTX 1070 model ekran kartı alacağım fakat marka olarak hangisini alayım karar veremedim ve tavsiye istiyorum. Gördüğüm kadarıyla arada fazla fiyat farkı yok. Soğutma performansı ve overclock performansı olarak sizce hangisi alınır ?

Yardımcı olacak var mı ?

Hangisini daha ucuza bulduysan onu al. İkisi de iyi markalardır ancak Türkiye teknik servisi kötüdür. İkisinin de kötüdür. Hani Asus şöyledir MSI böyledir demesin kimse. Zaten garanti durumu olduğu zaman direkt olarak global ile konuş. MSI iyi diye birisi karşı çıkarsa bir olay anlatırım hiç bir şey diyemez. Türkiye'de olan çoğu teknik servis kötüdür. Sayılı firmalar işlerini iyi yapıyor o kadar. Bunun örneği çok yani net sağlayıcısı ile konuşma yaptığımda adam beni aşağıladı yani daha ne diyeyim size.

Hangisini daha ucuza bulduysan onu al. İkisi de iyi markalardır ancak Türkiye teknik servisi kötüdür. İkisinin de kötüdür. Hani Asus şöyledir MSI böyledir demesin kimse. Zaten garanti durumu olduğu zaman direkt olarak global ile konuş. MSI iyi diye birisi karşı çıkarsa bir olay anlatırım hiç bir şey diyemez. Türkiye'de olan çoğu teknik servis kötüdür. Sayılı firmalar işlerini iyi yapıyor o kadar. Bunun örneği çok yani net sağlayıcısı ile konuşma yaptığımda adam beni aşağıladı yani daha ne diyeyim size.
MSI'daki olayı anlatır mısınız? Merak ettim Asus'taki gibi kronik arızalar çok mu?

Garanti olarak dediğin gibi bütün firmalar sıkıntı yaratıyor o konuda taraf seçmek doğru değil şans meselesi biraz. Asıl önemli olan soğutma performansı ve uzun ömürlülüğü. Marka takıntım yok sadece en hangisi bir tık öndeyse onu alma amacındayım ve halen karar vermiş değilim.

@Nameless44
MSI teknik servisini bilmiyorum ancak. "MSI Türkiye" olarak bir tane olay var yani anlatmama gerek yok şu videodan anlarsın olayı ne kadar haksızlık yapıldığını ve "X" firmasının Türkiye şubesine güvenmeyeceksin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Küfür ediyor ama kusura bakmayın. Yani yayın esnasında kayıt edilmiş bir video olabilir. :)

Sonuçta 2 side büyük ve isim yapmış firmalar ama bana soracak olursan MSI bir adım öndedir. Asıl evga baya iyi özellikle 1080 için evga alın diyor millet ama ben MSI dan şaşmam.

@Nameless44
MSI teknik servisini bilmiyorum ancak. "MSI Türkiye" olarak bir tane olay var yani anlatmama gerek yok şu videodan anlarsın olayı ne kadar haksızlık yapıldığını ve "X" firmasının Türkiye şubesine güvenmeyeceksin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Küfür ediyor ama kusura bakmayın. Yani yayın esnasında kayıt edilmiş bir video olabilir. :)

MSI'la ilgili kısım 5.Dk'dan sonra anlatılıyor zaten uluslararası firmalar (yerli firmalar ayrı birşeyde zaten)Türkiyeyi zimbabwe seviyesinde tutuyorlar birazda Anti İslam'cılık, Anti Türk'cülük işe girdimi hal içinden çıkılmaz hale geliyor. Geçenlerde bir youtuber msi firmasına gitmişti ordaki cihazları tanıtmak için o nasıl oldu acaba.

@Reaper
EVGA 900 serisinde çift bilyeli fan yapıyordu. MSI daha yeni 10 serisinde çift bilyeli fana geçti. MSI oyunculara yönelik çok şey yapıyor. Ama diğer markalar da çok iyidir yani. Ben olsam şimdi Zotac hariç diğer markalara bakarım hangisi daha ucuzsa onu alırım. İleride Zotac firmasında foya varsa çıkar elbet yoksa da onu da öneririm zaman zaman. Ama AMP! serisine devam ediyor AMP! serisi voltajı kısıtlıyor hala öyle mi bilmiyorum tabi.

@Nameless44
Altın Elbiseli Adam diye Youtube'da kanal var onun bir tane motor incelemesinde şöyle bir konuşma geçti "her türlü alanda atıp tutarak bir yerlere varırsın hatta firmayı bile batırırsın ama bir yere varırsın ama motosiklette bu geçerli değil" dedi. Hakikaten öyle bütün alanda atıp tutarak bir yere varabilirsin. Kimseye güvenmeyeceksin. TTNET ile konuşuyorum. Dedim ki modemde net ışığı yanıyor ama nete bağlı değilim gözüküyor diyorum. Dedi ki "bilgisayarınızda sorun var" ben de telefonla giriyorum onda da bağlanmıyor " o zaman onda da sorun var dedi". Bir de ek olarak teknik olarak bilginizin olmadığı gözüküyor dedi. Sanki oradan sicilime bakıyor. :D Hiç bir şey demedim kapattım yani bu kadar da aptal olunabilir mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı