RDAs Decapat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar FiveM oynamayı düşünüyorum ve ekran kartım yeterli olur mu? Sizce rahatça oynatır mı bana?
Arkadaşlar FiveM oynamayı düşünüyorum ve ekran kartım yeterli olur mu? Sizce rahatça oynatır mı bana?
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #2 Oynatır.
zyphau Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 62 5 Kasım 2020 #3 Yeterli olur yüksek ayarlarda bile sıkıntı çıkarmaz
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 5 Kasım 2020 #4 Yeterli olacaktır.
Furkan Çöpoğlu Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer İstanbul ,Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2020 #5 RDAs dedi: Arkadaşlar FiveM oynamayı düşünüyorum ve ekran kartım yeterli olur mu? Sizce rahatça oynatır mı bana? Genişletmek için tıkla... Herkes yeterli olur demiş ama diğer bilgisayar bileşenlerin nelerdir ve bütçen nedir?
RDAs dedi: Arkadaşlar FiveM oynamayı düşünüyorum ve ekran kartım yeterli olur mu? Sizce rahatça oynatır mı bana? Genişletmek için tıkla... Herkes yeterli olur demiş ama diğer bilgisayar bileşenlerin nelerdir ve bütçen nedir?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Kasım 2020 #6 Furkan Çöpoğlu dedi: Herkes yeterli olur demiş ama diğer bilgisayar bileşenlerin nelerdir ve bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Ne bütçesinden bahsediyorsunuz? Adam bir şey alacağım dememiş. Üstelik ekran kartı da yeterli. Başlık yine yanlış düzenlenmiş büyük ihtimalle.
Furkan Çöpoğlu dedi: Herkes yeterli olur demiş ama diğer bilgisayar bileşenlerin nelerdir ve bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Ne bütçesinden bahsediyorsunuz? Adam bir şey alacağım dememiş. Üstelik ekran kartı da yeterli. Başlık yine yanlış düzenlenmiş büyük ihtimalle.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 5 Kasım 2020 #7 Ultra ayarlarda MSAA gibi ayarlar açılırsa kasma yapar, yüksek ayarlarda oynatır. Sistemine de bağlı tabi, sistem özellikleri ne?
Ultra ayarlarda MSAA gibi ayarlar açılırsa kasma yapar, yüksek ayarlarda oynatır. Sistemine de bağlı tabi, sistem özellikleri ne?
İmposterLux Femtopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #8 Yeterli.
Furkan Çöpoğlu Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer İstanbul ,Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2020 #9 kerb dedi: Ne bütçesinden bahsediyorsunuz? Adam bir şey alacağım dememiş. Üstelik ekran kartı da yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı yeterli olabilir ancak işlemcisi ve RAM'i yeterli olamadadan sonra oynayamaz. Bütçeyi sormamın sebebide belki daha iyi bir ekran kartı önerebiliriz diye lütfen anlamadan yorum yapmayalım.
kerb dedi: Ne bütçesinden bahsediyorsunuz? Adam bir şey alacağım dememiş. Üstelik ekran kartı da yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı yeterli olabilir ancak işlemcisi ve RAM'i yeterli olamadadan sonra oynayamaz. Bütçeyi sormamın sebebide belki daha iyi bir ekran kartı önerebiliriz diye lütfen anlamadan yorum yapmayalım.
RDAs Decapat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Kasım 2020 #10 Lyrinx dedi: Ultra ayarlarda MSAA gibi ayarlar açılırsa kasma yapar, yüksek ayarlarda oynatır. Sistemine de bağlı tabi, sistem özellikleri ne? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri sistem.png 8,4 KB · Görüntüleme: 65
Lyrinx dedi: Ultra ayarlarda MSAA gibi ayarlar açılırsa kasma yapar, yüksek ayarlarda oynatır. Sistemine de bağlı tabi, sistem özellikleri ne? Genişletmek için tıkla...