Özil Bounce Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #1 Ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu 2 ekran kartından hangisi daha iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 20 Haziran 2020 #2 Ucuz olanı alabilirsiniz. İkisi de üzmez. Not: Tam model atsanız daha iyi olurdu. Artı 0 Eksi
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 20 Haziran 2020 #3 Özil Bounce dedi: Ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu 2 ekran kartından hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tam model önemli. Markaların bence pek önemi yok. Artı 0 Eksi
Özil Bounce dedi: Ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu 2 ekran kartından hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tam model önemli. Markaların bence pek önemi yok.
3 303267 Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 20 Haziran 2020 #4 İkisi de iyi. ROG modellerin soğutmaları daha iyi oluyor diğer modellerden. Ama daha pahalı. Bütçenize göre dilediğinizi alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İkisi de iyi. ROG modellerin soğutmaları daha iyi oluyor diğer modellerden. Ama daha pahalı. Bütçenize göre dilediğinizi alabilirsiniz.
Heπangehensweise Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 384 20 Haziran 2020 #5 Bu videoda bütün özel 1660 Super kartlarının FPS bazında karştırması mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS konusunda 1-2 FPS fark ediyor. Benim tercihim MSI 1660 Super Gaming X'ten yana olurdu. Bu da 1660 Super Gaming X'in inceleme videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videoda bütün özel 1660 Super kartlarının FPS bazında karştırması mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS konusunda 1-2 FPS fark ediyor. Benim tercihim MSI 1660 Super Gaming X'ten yana olurdu. Bu da 1660 Super Gaming X'in inceleme videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Özil Bounce Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #6 Ben tam modelleri koydum da moderatör kısmış fazla uzun oldu diye Biraz daha ekleyip RTX 2060 aldım (ASUS Dual modelini). Son düzenleme: 20 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Ben tam modelleri koydum da moderatör kısmış fazla uzun oldu diye Biraz daha ekleyip RTX 2060 aldım (ASUS Dual modelini).