ASUS GTX 680 DCIIT ile Crysis 3 FPS testi by uzalan

Yer
kartepe
Gençler GTX 680 yerlerde Oyun kartın nefesini kesti... GTX680'den aşağı kartlar için bu oyun çok daha zorlayıcı olacaktır. Kartta OC yok.

Bandicam açık değilken 30 FPS'den aşağı düşmüyor. Fraps'ında etkilediğini düşünürsek, 20-25 FPS'yi kafadan Bandicam ve fraps etkiliyor. Sonuç ne olursa olsun kartı gerçekten zorluyor oyun, siz kafadan 15 FPS ekleyin.

1080p İyi seyirler...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da sıcaklık değerleri, 1 saat-1.5 saat falan oynadıktan sonra kaydettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5, 6 sn bile çok fark ediyor. Oyuna girerken unuttum açmayı çıkarken aklıma geldi, öyle kaydettim. Frapsın FPS düşürmediğini nederen biliyorsun? Sen de paylaşsanda senin kartının performansını da görsek...

Sıcaklık değerlerini yeni resim ile değiştirdim.

Birazcık yanlış anlama var sanırım. Fraps programı ile kayıt yaparken FPS düşmesi yaşadığın doğrudur. Ancak sadece açıkken bir FPS düşmesi yaşanmaz. Sana aldığın değeri gösterir.

Yok beyler doğru benim de bir kaç oyun testi videolarım var en az 15 FPS düşürüyor, bazı oyunlarda hiç düşmüyor mesela COD. Fakat Crysis 3'de inanılmaz düşüyor.

Fakat en üst ayarda oynamak için GTX 680 demişler neden oynatamıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…