uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 5 Şubat 2013 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.493 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 5 Şubat 2013 #2 Oyuna güncelleme mi geldi? Son oynadğımda 8x MSAA ile o kadar FPS alamıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2013
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 5 Şubat 2013 #3 Bilmiyorum, indirdim yükledim. Güncel olduğunu sanmıyorum, ilk çıktığında indirmiştim.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.493 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 5 Şubat 2013 #4 Ben 45 FPS'de oynuyorum şuan 8x MSAA da. Nasıl oluyor bu? Açıklık getircek var mı? Ekran kartım güncel.
Ben 45 FPS'de oynuyorum şuan 8x MSAA da. Nasıl oluyor bu? Açıklık getircek var mı? Ekran kartım güncel.
M Mehmet HAN Hectopat Katılım 24 Kasım 2012 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #5 Arkadaş ekran görüntüsü alırken ekran pencere durumunda. Bu da çözünürlüğü düşürmüş olabilir. Bu yüzden fazla FPS almış olabilir. Ben yanlış görüyorsam düzeltin.
Arkadaş ekran görüntüsü alırken ekran pencere durumunda. Bu da çözünürlüğü düşürmüş olabilir. Bu yüzden fazla FPS almış olabilir. Ben yanlış görüyorsam düzeltin.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.493 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 5 Şubat 2013 #6 OC yaptın mı ekran kartına?
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 5 Şubat 2013 #7 Hayır oc. yok. Pencere modunda olsa da tam ekran moruk, ekranın tamamını kaplıyor.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.493 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 5 Şubat 2013 #8 Hangi ekran kartı sürücüsünü kullanıyorsun? Recep bey baksa bir konuya iyi olacak. Win.8 kullanıyor arkadaş. Ben ise Win. 7 Ondan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2013
Hangi ekran kartı sürücüsünü kullanıyorsun? Recep bey baksa bir konuya iyi olacak. Win.8 kullanıyor arkadaş. Ben ise Win. 7 Ondan olabilir mi?
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 5 Şubat 2013 #9 Sürüm 310.90 moruk...
Y YiğitOrhan Hectopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #10 uzalan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bakın bende 90 FPS AMA ACAAAYIP ISINI BUNUN COZUMU NEDİR ? YiğitOrhan dedi: Bakın bende 90 FPS AMA ACAAAYIP ISINI BUNUN COZUMU NEDİR ? Genişletmek için tıkla... İşte Sİstem gereksinimleri 8gb ram 1tb hardisk 2 gc NVIDIa ekran kartı intel core i 7 4. nesil işlemci
uzalan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bakın bende 90 FPS AMA ACAAAYIP ISINI BUNUN COZUMU NEDİR ? YiğitOrhan dedi: Bakın bende 90 FPS AMA ACAAAYIP ISINI BUNUN COZUMU NEDİR ? Genişletmek için tıkla... İşte Sİstem gereksinimleri 8gb ram 1tb hardisk 2 gc NVIDIa ekran kartı intel core i 7 4. nesil işlemci