Ö Ömer doğan Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 12 17 Ağustos 2018 #1 Geçen günlerde ASUS GTX 750 1GB DDR5 ekran kartı aldım. Elime ulaştı driver indirdim. Kurmaya çalışıyorum ama bilinmeyen bir hata oluştu diyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2018
Geçen günlerde ASUS GTX 750 1GB DDR5 ekran kartı aldım. Elime ulaştı driver indirdim. Kurmaya çalışıyorum ama bilinmeyen bir hata oluştu diyor. Ne yapmalıyım?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 17 Ağustos 2018 #2 Önce eski kartın sürücüsünü DDU ile kaldırmanız gerekiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Ağustos 2018 #3 DDU ile sistemde yüklü olan sürücüleri kaldırın ve öyle kurun. Ayrıca Windows sürümünüzü belirtin.
Ö Ömer doğan Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 12 17 Ağustos 2018 #4 Recep Baltaş dedi: DDU ile sistemde yüklü olan sürücüleri kaldırın ve öyle kurun. Ayrıca Windows sürümünüzü belirtin. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: DDU ile sistemde yüklü olan sürücüleri kaldırın ve öyle kurun. Ayrıca Windows sürümünüzü belirtin. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü 8.1 pro. Ayrıca DDU ile eski sürümleri kaldırdık. Yine hata verdi. Ömer doğan dedi: Windows sürümü 8.1 pro. Ayrıca DDU ile eski sürümleri kaldırdık. Yine hata verdi. Genişletmek için tıkla... ÇÖZÜLDÜ Format atarak çözdüm teşekkür ederim. Son düzenleme: 17 Ağustos 2018
Recep Baltaş dedi: DDU ile sistemde yüklü olan sürücüleri kaldırın ve öyle kurun. Ayrıca Windows sürümünüzü belirtin. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: DDU ile sistemde yüklü olan sürücüleri kaldırın ve öyle kurun. Ayrıca Windows sürümünüzü belirtin. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü 8.1 pro. Ayrıca DDU ile eski sürümleri kaldırdık. Yine hata verdi. Ömer doğan dedi: Windows sürümü 8.1 pro. Ayrıca DDU ile eski sürümleri kaldırdık. Yine hata verdi. Genişletmek için tıkla... ÇÖZÜLDÜ Format atarak çözdüm teşekkür ederim.