KS KS Alaaddin Kalafat Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 29 21 Temmuz 2020 #11 55superx dedi: PSU 12V kanalından en az 17A veriyorsa yeterlidir. Veremiyorsa yeterli gelmez. Genişletmek için tıkla... Kasayı açmam gerek öğrenmek için o zaman. İnternet sitelerinde bu sistemin yanında verilen psu 300w ama.
55superx dedi: PSU 12V kanalından en az 17A veriyorsa yeterlidir. Veremiyorsa yeterli gelmez. Genişletmek için tıkla... Kasayı açmam gerek öğrenmek için o zaman. İnternet sitelerinde bu sistemin yanında verilen psu 300w ama.
Berk Emre Yılmaz Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 165 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #12 Alaaddin Kalafat dedi: Kasayı açmam gerek öğrenmek için o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Alaaddin Kalafat dedi: Kasayı açmam gerek öğrenmek için o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
KS KS Alaaddin Kalafat Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 29 21 Temmuz 2020 #13 Berk Emre Yılmaz dedi: Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen çekip atıyorum. Berk Emre Yılmaz dedi: Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu. Berk Emre Yılmaz dedi: Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Attım üstte var fotosu bakarmısın. O zaman nasıl bu PSU yetiyor? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-07-21 at 18.00.42.jpeg 188,9 KB · Görüntüleme: 43 Screenshot_2.png 11,9 KB · Görüntüleme: 31 WhatsApp Image 2020-07-21 at 18.00.42.jpeg 188,9 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleme: 21 Temmuz 2020
Berk Emre Yılmaz dedi: Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen çekip atıyorum. Berk Emre Yılmaz dedi: Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu. Berk Emre Yılmaz dedi: Evet hatta fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Attım üstte var fotosu bakarmısın. O zaman nasıl bu PSU yetiyor?