A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 23 Haziran 2015 #11 750 Ti Maxwell mimarili kart. ACX soğutmalısını kullanıyorum. Diğerlerinden farkı yok ki. Sadece FTW olduğundan daha performanslı, o kadar. MSI öneririm. Harici güç girişi yok. Tabi eğer güç kaynağınız yeterliyse R7 265.
750 Ti Maxwell mimarili kart. ACX soğutmalısını kullanıyorum. Diğerlerinden farkı yok ki. Sadece FTW olduğundan daha performanslı, o kadar. MSI öneririm. Harici güç girişi yok. Tabi eğer güç kaynağınız yeterliyse R7 265.
ROWAN Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 182 Makaleler 6 Yer Danimarka Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Auto mekanik elektronik 23 Haziran 2015 #12 Ayni kartlarin farkli sogutmalari. Takilmaya gerek yok. Hangisi ucuzsa onu al. Yoksa ben Asus derim. Ama kartlar ayni gpu nun farkli sogutuculari. markalara yoneldiginiz surece fark olmaz oyle guzel kardesim. Ama tabiki Asus .
Ayni kartlarin farkli sogutmalari. Takilmaya gerek yok. Hangisi ucuzsa onu al. Yoksa ben Asus derim. Ama kartlar ayni gpu nun farkli sogutuculari. markalara yoneldiginiz surece fark olmaz oyle guzel kardesim. Ama tabiki Asus .
Energize Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 482 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #13 Yalnız alacaksan hemen almanı öneririm vatandan alacaksan, strix stok yok msi'da 3-4 stok kalmış
GamerHakan06 Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #14 MSI almanı öneririm dün aldım. Vatan Batıkent Şubesinin son kartını ben aldım.
safa38 Megapat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #15 Eğer monitörün kaliteliyse asus al. Asus candır.
Batuhan Karabulut Hectopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #16 Energize dedi: Yalnız alacaksan hemen almanı öneririm vatandan alacaksan, strix stok yok msi'da 3-4 stok kalmış Genişletmek için tıkla... Burda şubesi var Asus almaya karar verdim.
Energize dedi: Yalnız alacaksan hemen almanı öneririm vatandan alacaksan, strix stok yok msi'da 3-4 stok kalmış Genişletmek için tıkla... Burda şubesi var Asus almaya karar verdim.