Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2013 #1 İlk sıradaki kart benim kartım. Yeni çıkacak olan 2. kart ile karşılaştırmasını yapabilir misiniz? Arada büyük bir fark var mıdır?
İlk sıradaki kart benim kartım. Yeni çıkacak olan 2. kart ile karşılaştırmasını yapabilir misiniz? Arada büyük bir fark var mıdır?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Kasım 2013 #2 Genelde %80 daha performanslı olur çift GPU fakat bu oyundan oyuna değişir.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2013 #3 Burak Alkan dedi: Genelde %80 daha performanslı olur çift GPU fakat bu oyundan oyuna değişir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı çok yakın bir zamanda satın aldım. Sizce kartım yakın zamanda diğer kartların karşısında boyun eğer mi?
Burak Alkan dedi: Genelde %80 daha performanslı olur çift GPU fakat bu oyundan oyuna değişir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı çok yakın bir zamanda satın aldım. Sizce kartım yakın zamanda diğer kartların karşısında boyun eğer mi?
G Gamiurams Ziyaretçi 21 Kasım 2013 #4 darknight_ozan dedi: Ekran kartımı çok yakın bir zamanda satın aldım. Sizce kartım yakın zamanda diğer kartların karşısında boyun eğer mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum. Sonuçta yeni nesil bir kart. Ultra olmasa bile yüksek ayarlarda götürür seni.
darknight_ozan dedi: Ekran kartımı çok yakın bir zamanda satın aldım. Sizce kartım yakın zamanda diğer kartların karşısında boyun eğer mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum. Sonuçta yeni nesil bir kart. Ultra olmasa bile yüksek ayarlarda götürür seni.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Kasım 2013 #5 O kart seni rahat 3 yıl götürür.