Asus GTX 770 düşük performans

Kasma aniden oluşuyor ana menüden oyuna girdiğim an kasmalar başlıyor

Sisteminizi yazarsanız size yardımcı olabiliriz.Aynı kart bende de var, eğer oyuna Mod yaptıysanız olabilir.(Yaptığınız moda bağlı).

Rome Total War 2 ve Thief de en yüksek grafik ayarlarında sıkıntı yok

O zaman kartınızla ilgili bir sorun yoktur demektir. Kartla ilgili bir sorun olsa tüm oyunlarda aynı sıkıntıyı yaşardınız. Zaten Watch dogs gibi bir sorunlu oyunda denemeyin kartınızı, gtx titanz olsa bile oyunda kasmalar fps düşüşleri yaşanır neden, çünkü oyun optimize özürlü.

WatchDogs adlı oyun HDD'ye aşırı yükleniyor arkadaşlar. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Onlarca oyun bitirdim, hiç bir oyunda HDD kullanımı yüzünden kasma gyapmıyordu. Oyunu açın, görev yöneticisinden HDD kullanımını gözetleyin. Oyunda takılma olduğu zaman alt+tab yapın ve HDD kullanımına bakın. Takılmaların olduğu yerlerde HDD kullanımı hep %100 oluyor. Bununla ilgili bir güncelleme gelmedi henüz. Eğer SSD sahibi değilseniz bu sorunu çok yaşayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…