Kaan Örs Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2014 #1 ASUS GTX 770 ekran kartı ile MSI GTX 770 Twin Frozer arasındaki farklar nedir ? MSI soğutma fanlarının patentli ve özel olduğunu biliyorum. Peki hız konusunda veya başka bir konuda bir farklılık var mı? Açıklar mısınız ? Teşekkürler.
ASUS GTX 770 ekran kartı ile MSI GTX 770 Twin Frozer arasındaki farklar nedir ? MSI soğutma fanlarının patentli ve özel olduğunu biliyorum. Peki hız konusunda veya başka bir konuda bir farklılık var mı? Açıklar mısınız ? Teşekkürler.
EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Ağustos 2014 #2 Asus biraz daha soğuk. Ben Msi GTX 770 kullanıyorum. Yükte en fazla 61 dereceyi gördüm. Ve Msi biraz daha hızlı.
Asus biraz daha soğuk. Ben Msi GTX 770 kullanıyorum. Yükte en fazla 61 dereceyi gördüm. Ve Msi biraz daha hızlı.
Kaan Örs Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2014 #3 O zaman ikisi arasında pek fazla fark yok ikiside alınabilir. Teşekkür ederim bilgilendirdiniz için .
O zaman ikisi arasında pek fazla fark yok ikiside alınabilir. Teşekkür ederim bilgilendirdiniz için .