Merhaba arkadaşlar bana bi arkadaşım sordu benim de aklıma takıldı bende size sorayım dedim. Sizce asus gtx 770 rog poseidon mı yoksa asus gtx 770 4gb mı oyunlarda daha fazla performans verir.
Rog poseidon daha iyidir sonuçta çekirdek hızı daha yüksek. Vram oyun performansında çok etkili değil ve 2gb gayet yeterli. 1080P' nin üstünde bir çözünürlükte oyun oynarım derseniz vram ihtiyacı ortaya çıkabilir.
Watch Dogs'un Ultra dokular için ve yakın gelecekteki oyunlar için 4GB tavsiye ediyorum şuan. 2GB şuan gayet yeterli fakat artık 1080P Ultra'da 3GB video ram istenecek diye tahmin ediyorum.
Kodları değiştirmeye ne gerek var? Oyun menüsünden değiştirilebiliyor. GTX770 2GB'lık versiyonu var. Ultraya normal bir şekilde alabiliyorum. Fakat bu ayarlamayi oyuna başlamadan direk ilk menüden yapmak gerekiyor. Benim kart ile ultra açtığımda ani FPS düşüşleri oluyor.
Kodları değiştirmeye ne gerek var? Oyun menüsünden değiştirilebiliyor. GTX770 2GB'lık versiyonu var. Ultraya normal bir şekilde alabiliyorum. Fakat bu ayarlamayi oyuna başlamadan direk ilk menüden yapmak gerekiyor. Benim kart ile ultra açtığımda ani FPS düşüşleri oluyor.
Bende dokulardan bahsediyorum. Low ayarlarda herhangi bir şey yazmıyor. Normal dokular 2GB VRAM gerekiyor yazıyor. Ultra'da ise 3GB yazıyor. Fakat değişiklik yapmak serbest.