Asus GTX 770 Seçimi

• Konuyu başlatan Mr.Wolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 526
M

Mr.Wolf

Ziyaretçi
Merhaba, 2 adet ekran kartı gördüm. Birisi= Asus GTX770 DirectCU II GDDR5 4GB 256Bit Ekran Kartı-
Çekirdek Hızı 1058 Mhz-Bellek Hızı 7010 Mhz.Öteki ekran kartı ise=Asus GTX770 DirectCU II O.C. 2GB 256Bit DDR5-Çekirdek Hızı 1100 Mhz OC Bellek Hızı belli değil. Şimdi asıl sorum, ilk ekran kartını daha çok gb'ı var diye tercih etmeli miyim ? Bu arada ikisininde fiyatı aynı. Birisi DDR5, biri GDDR5. Hangisini tercih etmeliyim? Lütfen bu konu hakkında bilgiliyseniz bana yardımcı olunuz.
[TBODY] [/TBODY]

Merhaba, 2 adet ekran kartı gördüm. Birisi= Asus GTX770 DirectCU II GDDR5 4GB 256Bit Ekran Kartı-
Çekirdek Hızı 1058 Mhz-Bellek Hızı 7010 Mhz.Öteki ekran kartı ise=Asus GTX770 DirectCU II O.C. 2GB 256Bit DDR5-Çekirdek Hızı 1100 Mhz OC Bellek Hızı belli değil. Şimdi asıl sorum, ilk ekran kartını daha çok gb'ı var diye tercih etmeli miyim ? Bu arada ikisininde fiyatı aynı. Birisi DDR5, biri GDDR5. Hangisini tercih etmeliyim? Lütfen bu konu hakkında bilgiliyseniz bana yardımcı olunuz.
[TBODY] [/TBODY]
Yanlışınız var böyle bir şey yok. Ayrıca tablo çok karışmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı