Asus GTX 770'e eş değer ekran kartı önerisi

ismlcyrl

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar.
GTX770-DC2OC-2GD5 ekran kartım oksitlenme olduğu için arızalandı ve tamir olmuyor. Bunun yerine aynı eş değerde bir kart almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060, RX 470 gibi kartlar GTX 770'i aratmayacaktır.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim.
ASUS ROG Strix RX 480 OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı (STRIX-RX480-O8G-GAMING)

Bunu uygun gördüm ben tavsiye eder misin dostum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde Asus Strix GTX 970 ekran kartım oksit yapmıştı 6 ay önce bu ay hayırlısıyla değişim belgesiyle değişecek sizce para iadesiyle gtx 1070 mi alayım tavsiyeleriniz neler?

Merhabalar.
GTX770-DC2OC-2GD5 ekran kartım oksitlenme olduğu için arızalandı ve tamir olmuyor. Bunun yerine aynı eş değerde bir kart almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
Bende de oksitlenme olmuştu bu Asus'a has bir şey mi durduk yerde oksit yapıyor nasıl oksitlenir anlamadım gitti nemden mi acaba?

Benimki tamamen kullanıcı hatası 4 yaşındaki oğlum bilgisayarın susadığını söyleyerek kasanın içine su dökmesi ile olanlar oldu

Hocam kafam artık allak bullak oldu lütfen yardım et

Bu 4 kart arasında kaldım. Sence hangisini almalıyım ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 104
Hiçbiri. RX 480 almanız daha iyi.

Hiçbiri. RX 480 almanız daha iyi.
Ya amd tavsiyesi görmedim hiç o yüzden nvdia bakıyorum. İmzada topladığım sistemide burada toplamıştım. O yüzden RX serisini hiç incelemedim kafam karıştı baya şimdi

Ya amd tavsiyesi görmedim hiç o yüzden nvdia bakıyorum. İmzada topladığım sistemide burada toplamıştım. O yüzden RX serisini hiç incelemedim kafam karıştı baya şimdi
GTX 9xx serisi eskidi. Daha güncel GTX 1060 veya RX 480 almanızı tavsiye ederim. Bu iki kart arasından da RX 480 öneririm.

Tavsiyeleriniz ve araştırmalarım sonucu MSI RX480 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı almaya karar verdim. Umarım memnun kalırım. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…