ASUS GTX 780 Direct CU II OC Vs R9 290 Tri-X OC

ronaldo2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? F/P açısından sorumuyorum. Hangisini alsam bana daha az sorun çıkarır ve stabil çalışır. Birde Fps açısından en fazla 2-3 fps var diyeduydum. Bu dikkate almaya değermi sizce?

Bu tam olarak senin kartla ne yapacağına bağlı. Render mi alacaksın? Yoksa sadece oyun için mi alacaksın? Yahut ikisi için. Eğer ki ben render alacağım diyorsan GTX 780. Yok ben sadece oyun oynayacağım diyorsan R9 290 almalısın. Eğer hem render hem oyun için ise GTX 780 senin için daha iyi bir seçim olacaktır. :)

Benim Amd'den yana korkum çok sorun çıkarabiliyor olması. Bunu okuduğum başlıklara ve sorun yaşayan insanlar gördüğüm için merak ettim.

Çoğu oyunda Gtx 780 geçmiş ama bazı oyunlarda r9 290 ile arasında en fazla 4-5 fps var.

Peki sizce hangisini alsam daha uzun idare eder?

Nvidia'nın desteklediği oyunlarda gtx780 öne geçiyor, Amd'nin desteklediği oyunlarda r9 290 öne geçiyor. Önerim R9 290.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı