R RevaFurkan Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar genelde online oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aralarındaki fark nedir? Bilgi verirseniz teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar genelde online oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aralarındaki fark nedir? Bilgi verirseniz teşekkür ederim.
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #2 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar genelde online oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aralarındaki fark nedir? Bilgi verirseniz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... GTX 950 daha performanslıdır.
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar genelde online oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aralarındaki fark nedir? Bilgi verirseniz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... GTX 950 daha performanslıdır.
Fatih_Aydın Hectopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #3 kesinlikle gtx950 asus strix oc