ASUS GTX 950 & 350 Watt PRO2000 PSU Yeterliliği

750ti takarsan tam yükte 305W olur ve güç kaynağın anca yeter ama malesef gtx 950 ile 342W gibi bir değer çıkıyor ki markasız güç kaynağına o işlemci ve kartları emanet etmek deli cesareti olur.
haklısınız hocam böyle uyduruk bir güç kaynağına bileşenleri emanet etmek delice olur artık mecbur bir çaresine bakıcaz
Peki para biriktirebilir misin? Önce sen al bağla kabloları çalıştırsın sonra yükte çalıştırma anca o şekilde olur.
hocam peki bu durumda almam gereken psu nasıl bir şey olmalı yani tam benim ihtiyacımı karşılayacak ama maliyeti fazla olmayan bir psu

80+ veya plus diye yazılan güç kaynaklarından almalısın. Corsair VS450W buna güzel bir örnektir. Ayrıca Vatan Bilgisayar'daki en ucuz 80+ güç kaynağıdır.

Nvidia'nın tavsiye ettiği zaten 350 watt ama o psu 350 watt vermeyeceği için sıkıntı olur. Asus GTX 950 600 TL, corsair vs 450 güç kaynağıda 145 TL falan değişebilir yerine göre. 750 TL yapıyor. Biraz daha bekle para biriktir bu ikisini al.

80+ veya plus diye yazılan güç kaynaklarından almalısın. Corsair VS450W buna güzel bir örnektir. Ayrıca Vatan Bilgisayar'daki en ucuz 80+ güç kaynağıdır.
aynen öyle hocam eğer alırsam bunu alacağım tavsiyeniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim
aynen öyle hocam ikisini birden almayı planlıyorum umarım fiyatlarda bir değişiklik olmaz cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.
hocam söylediğiniz kartı araştırdım ve gerçekten içime azda olsa su serpildi kartı araştırıyorum İzmir'de bulursam eğer psu yu daha sonraya erteleyip sadece kartı alacağım cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…