ASUS GTX 950 sistem kasması

Aimless

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamün aleyküm.
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım 8 GB RAM ASUS GTX 950 ekran kartı ve intel i5 6600 işlemci var ama bilgisayar kasıyor. En basitinden lol gibi bir oyunda bile 60 FPS altına iniyorum. Bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlarin guncel mi

Driverları kurdun mu

Yaptım onlarıda ama istediğim fps mesela alamıyorum düşük modda 110 fps felan geliyo tamam kötü deilde sanki olması gereknde bu deil

Evet düşük,bilgisayarın özelliklerini rica etsem yazarmısın?

i5 6600
gtx950
8gb ram
750w kasa
win7 64 bit
başka ne öğrenmek istersin

Biraz saçma bir sistem olmuş, i5 6600 ve GTX 950 :/ ... 950'yi i3 6100'lü sistemlerde tavsiye ediyoruz.

Her neyse, youtube üzerinden sisteminin videolarına bak kaç fps aldıklarına daha sonra karşılaştır.
Not : İşletim sistemin düzgün bir şekilde kurulu olması, tüm driverlerın sorunsuz bir şekilde kurulu ve güncel olması gerekmektedir.

Özellikler fenal değil büyük bi ihtimal sürüler de veya düzgün işletim sistemi kurulmamış olabilir benim şuan kullandığım bilgisayarda da dediğin gibi lol de felan yüksek ayarlarda 30 anca indi sonra kendim format attım,sürücüleri kurdum lolde yüksek ayarda 250 fps alıyor ekran kartım gtx 960 senin ekran kartı ile arasında pek bi fark yok.Benim şahsi düşüncelerim böyle kardeş

önerileriniz için saolun olay tamamen benim cahilliğim yüzndenmiş vga takmışım hdmı takınca düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…