Asus GTX 960 mı yoksa MSI GTX 960 mı ?

Ceza almışsın büyük ihtimalle.

Asus bence daha iyi.
Profil fotoğrafınıza bakıyorum kesin fanboy diyorum ama belki de bir bildiğiniz vardır. Ama bir örnek bile vermeden ASUS daha iyidir denemez.
Bana kalırsa ikisi arasındaki farklar çok az. MSİ yazılımları her kartta kullanılabilse de, MSİ karttaki performansı veremez. Gaming app zaten çok güzel. Ama kart alırken bunlara fazla takılmayın. Hepsinin içi aynı. Tabi içi aynı diye gidip Sapphire, powercolor almayın. Almışken iyi bir soğutmaya sahip kaliteli bir kart alınmalı. Şekli size kalmış. Ayrıca ikisi arasında fiyat farkı varsa direk ucuz olanı alın. Pek fazla fark etmeyecektir.

Sapphire'in sogutmasi hicte kotu degil...

Dikkatli okumuşsan ''Asus bence daha iyi'' dedim, kesinlikle Asus en iyidir veya MSI'dan daha kalitelidir gibi bir cümle kullanmadım. Bu benim şahsi düşüncem. Asus'un Tasarım ve DirectCU soğutması çok hoşuma gidiyor. Bu yüzden önerdim.

Ne kadar MSİ sempatizanı olsamda Asus gtx 960 da daha güçlü bir kart sunuyor ama MSİ' ın modeline görede 50 TL daha pahalı seçim senin iki kart da gayet iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…