ASUS GTX 970 DC Mini vs GTX 970 STRIX

Daha fazla  
Ekran kartı alacağım. Bu iki ekran kartı arasında hangisini tercih etmeliyim? Performansları aynı mı? Aralarında 100 TL fark bulunmakta. Hangisi daha uygundur?

@Commodore 64 Çok iyi açıklamış aynen öyle. Ama ben 100 TL daha kıy al miniler Cube kasalar için yapılıyor genelde :D . Kasan normaldir büyük ihtimalle yerin varsa boşa performans yada ısı sorunu yaşamana değmez :) . Ayrıca Msi modelini tercih et derim ben Gtx970 alacaksan eğer o biraz daha soğutucu ile ve performansı ile daha önde :)

Önerileriniz için teşekkürler. Peki R9 390 ve GTX 970 arasında performans farkı var mıdır?

Var tabi ki. Performans olarak r9 390' ın üstün olduğunu söylemek lazım. Her ne kadar 1080p oyun oynarken yaklaşık 5 FPS gibi küçük bir fark olsada iş 2k oyun oynamaya gelince bu fark 15 FPS' e kadar çıkabiliyor. Eğer 2k oyun oynamayı düşünmüyorsan Nvidia mimarisinden şaşma derim ben. Ama diğer türlü 2k oyun oynamak istiyorsan alabilirsin. Ama unutma birde aylık ödeyeceğin fatura miktarı ile genel durumda zarar etme ihtimalin var tabi birde şunu söylemem lazım 100w daha güçlü bir psu lazım olacak sana çünkü R9390x Gtx970' ten 100w kadar daha çok tüketiyor :)

Yani genel olarak böyle istediğin gibi seçimini yap fiyat olarak ikiside satın alımda aynı değerlere geliyor uzun vadede daha fazla fatura ödeme durumu dışında R9 390' da seçilebilir sana kalmış :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı