ASUS GTX 970 Kasma sorunu

Önder274204

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:

Gigabayte Z170X Gaming 3 anakart
i5 6600 işlemci
ASUS GTX 970 ekran kartı
Zalman 700W PSU
Corsair 8 GB Vengance 2400 + Ripway 8 GB 4+4 2400 MHz
16 GB RAM
Win 7 isletim sistemi

Oyunlarda 60 FPS'yi alamıyorum Vysnc acik olmasina ragmen en dusuk ayarlarda bile duşüş yasiyorum.
Oyunlarim Steam orjinal oyunlaridir.
Witcher 3 GTA 5, Rise of Tom Raider.
Yardimlarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vsync'yi kapatmayı deneyin. Çünkü 60 fps sabitliyordu ve ekran kartınız driver'i kurulumu ? Kuruluysada güncelleyin güncel ise de masaüstüne sağ tık yapın orda "görüntü ayarlarını önayarla yap" var ordan performans seçeniğine alıp "3D ayarlarının yönetilmesinden" program ayarları ordan mesela gt5 seç yoksa ordan ekle tuşuna basarak ekleyebilirsin ordan doku süzme kaliteyi "yüksek performans" yap optimum gücüde maksimum performansı tercih et'e tıkla. Bundan sonra denetim masasuna girip ordan sistem ve güvenlik kısmından güç seçeneklerine tıkla güç seçeneğini yüksek performans yap. Oldu yine kasıyor ozaman geforce exprience'den oyunları tarat ordan önerilen ayarları optimize et var. Onu yaptıktan sonra yine kasıyorsa toplattığın yere götür ve anlat başka yapacak bişey yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı