Asus GTX 970 Rog Strix SLI Sistem Gereksinimi

Faruk Toklu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Şu anda kullanmış olduğum sistemim aşağıdaki gibi olup 970 ekran kartından birtane daha alıp SLI yapmayı planlıyorum fakat sistemim diğer parçaları destekler mi daha doğrusu Power yeterli gelir mi yardımcı olursanız sevinirim.
- Ana Kart : Asus Z170-P D3
- İşlemci : İntel 6600K İ5
- Ekran Kartı : Asus GTX 970 Rog Strix 256 Bit DC2OC 4 GB. GDDR5
- Ram : Gskill - 16 Gb. (2 x 8Gb. ) Ripjawsx DDR3 (1600 Mhz.) CL9
- Power : Cooler Master Thunder 750w 80+ Silver

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Şu anda kullanmış olduğum sistemim aşağıdaki gibi olup 970 ekran kartından birtane daha alıp SLI yapmayı planlıyorum fakat sistemim diğer parçaları destekler mi daha doğrusu Power yeterli gelir mi yardımcı olursanız sevinirim.
- Ana Kart : Asus Z170-P D3
- İşlemci : İntel 6600K İ5
- Ekran Kartı : Asus GTX 970 Rog Strix 256 Bit DC2OC 4 GB. GDDR5
- Ram : Gskill - 16 Gb. (2 x 8Gb. ) Ripjawsx DDR3 (1600 Mhz.) CL9
- Power : Cooler Master Thunder 750w 80+ Silver

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Sisteminizin her bir bileşeni GTX 970 SLI için uygundur. Bunu yapmayı düşünüyorsanız keşke en baştan Core i7 5820K işlemcili bir sistem kursaydınız, i5 6600K, 16 adet PCI express hattına sahip olduğu için SLI yapıldığında hatlar 16/2 yol olarak bölünecek.

Slı yapmak yerine elinizdeki kartı da satıp GTX980Ti almak daha mantıklı olur. Tek GPU çift GPU dan herzaman üstündür.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Açıklamalarınız çok yararlı oldu benim için ve ekstra 1, 2 birşey daha öğrenmiş oldum sayenizde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı