ASUS GTX 970 STRIX vs MSI GTX 970 GAMING 4G

harun37

Megapat
Daha fazla  
Sizce hangisi alınmalı? Fiyatları birbirine çok yakın siz hangisini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI soğutma sistemi, tasarımı ve kullanıcı programı harika kesinlikle tavsiye ederim...

Bencede MSI özellikleri bakımından birbirine çok yakınlar. Fiyat bakımından MSI daha avantajlı.

1. Gigabyte GTX 970 Gaming G1
  2. MSI GTX 970 TwinFrozr
  3. ASUS GTX 970 Strix

Gigabyte biraz ajan gibi genellikle maxwell serilerinde çıkıyor ortaya Gigabyte bulursan onu tavsiye ederim ama illa asus vs msi diyor isen Msi tercihimdir soğutma ve fan ve sessizliği beni kendine aşık etti.

Gigabyte biraz ajan gibi genellikle maxwell serilerinde çıkıyor ortaya Gigabyte bulursan onu tavsiye ederim ama illa asus vs msi diyor isen Msi tercihimdir soğutma ve fan ve sessizliği beni kendine aşık etti.
Hiç Asus inceledin mi ? Tek taraflı düşünüyorsun.

ASUS inceledim, hem de deli gibi. Hatta tüm GTX900 serisi ürünlerini inceledim. MSI GTX970'e göre %3 daha düşük performans ve daha yüksek sıcaklıklar veriyor. Oldu mu?

Bende Asus'a döndüm geri Asus Strix 970 alıcam sanırım, Msi'da gümrük sorunu bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…