Asus GTX 970 Strix vs Turbo

Loerds

Hectopat
Daha fazla  
Asus GTX 970 Strix = 1480 tl
Evga GTX 970 SC ACX 2.0 = 1430 tl
Asus GTX 970 Turbo = 1200 tl
Aradaki fiyat farkı nedeniyle Asus'un turbo modelini düşündüm yaklaşık 250 tl farka deger mi strix modeli veya evga markası almaya ?

Eğer bütçe sıkıntı değil ise Galax HOF modelini almalısın.

Birisi GTX970 Turbo'nun sesini videoya almış, sıcaklığı falanda gösteriyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus GTX 970 Strix = 1480 tl
Evga GTX 970 SC ACX 2.0 = 1430 tl
Asus GTX 970 Turbo = 1200 tl
Aradaki fiyat farkı nedeniyle Asus'un turbo modelini düşündüm yaklaşık 250 tl farka deger mi strix modeli veya evga markası almaya ?

Turbo ile Strix modeli arasındaki fiyat farkının sebebi şudur;
Strix'in özel ve güçlü bir soğutması vardır. ( Bana göre en kısa açıklaması budur.)

Ama bütçen yeterli değilse Turbo da alabilirsin. Sadece daha fazla ses yapacak ve biraz daha ısınacaktır.

Tavsiyem EVGA SSC modeli soğutma olarak ASUS' ada denktir. Tavsiye etmemin nedeni ise saat hızlarının diğer firmalardan çok daha yüksek olup OC' a daha müsait bir kart olmasıdır.

Galax EX OC GTX 970 alman çok daha iyi olur. Zira Asus kartların fiyatları tuzlu oluyor. Alternatif olarak Msi R9 390 daha iyi performans verecektir.
Ama AMD daha çok güç tüketiyor. Ondan o kart için biraz daha fazla PSU'su olan sistem gerekir. En az 550W Olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…