ASUS GTX 970 Turbo Driver Kuramama Sorunu

Enforcer26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım gtx970 ekran kartının kurulumunu yapamıyorum, ne cd'den yüklüyor ne internetten indirdiğim 3 tane setupdan kuruluyor. Hiçbiri kurulumu tamamlayamadı. Ekran kartının bağlantılar doğru beyaz ışığı yanıyor hdmi'den denedim ekran geliyor ama gtx olarak görmüyor. Microsoft temel görüntü sağlayıcı olarak görünüyor.

VX-500w psu var
İşlemci Amd a10 7870k +3.9 ghz
a68hm-e33 v2 anakart
ramlar 2x 4 gb kingston ramlar 2400mhz kit
1 tane ssd 1 hdd var
Akasa cpu sogutucu var

Psu'nun yetmesi lazım %80 calışdığı halde yoksa yeni psu mu almalıyım? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

sadfghk.png
Adsızasddddddddad.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım gtx970 ekran kartının kurulumunu yapamıyorum, ne cd'den yüklüyor ne internetten indirdiğim 3 tane setupdan kuruluyor. Hiçbiri kurulumu tamamlayamadı. Ekran kartının bağlantılar doğru beyaz ışığı yanıyor hdmi'den denedim ekran geliyor ama gtx olarak görmüyor. Microsoft temel görüntü sağlayıcı olarak görünüyor.

VX-500w psu var
İşlemci Amd a10 7870k +3.9 ghz
a68hm-e33 v2 anakart
ramlar 2x 4 gb kingston ramlar 2400mhz kit
1 tane ssd 1 hdd var
Akasa cpu sogutucu var

Psu'nun yetmesi lazım %80 calışdığı halde yoksa yeni psu mu almalıyım? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 150567 Eki Görüntüle 150568
Arkadaşım hayırlı olsun öncelikle. Yapman gereken kartın bütün sürücülerini kaldır, ses sürücüsü, driver ne varsa. Ondan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Nvidia experience son sürümü indireceksin kuracaksın, eğer kurulu ise kaldır, tekrar kur. Nvidia experience ile kartın son sürücüsünü indir yükle, bilgisayarı yeniden başlat. İşlem bu kadar. Hayırlı olsun, güzel kart.

Teşekkürler cevaplarınız için display driver uninstaller adı programı kullanarak halletim. güvenli modda bütün amd nvidia sürücülerini sildi kökten , GTX970 bios için bir güncellemesi varmış onu kurdukdan sonra yükleme başarılı oldu.
Diğer arkadaşların başınada gelebilir diye buraya yazmak istedim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı