alper burak doğan Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #1 Beyler Asus GTX 970 ile MSI GTX 970 arasındaki fark ne? Ben Asus tercih ettim. Fiyatı biraz daha uygun olduğu için. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2015
Beyler Asus GTX 970 ile MSI GTX 970 arasındaki fark ne? Ben Asus tercih ettim. Fiyatı biraz daha uygun olduğu için.
S Scaryghost Hectopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #2 Neredeyse fark yok. Tek farkı soğutma teknolojileri. MSI bu konuda TF5 ile bir tık daha ileride.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Nisan 2015 #3 Msi yazılımda daya iyi. Tasarımları farklı. Fanları durduruyorlar ama msi firmasının fanları bağımsız, farklı hızlarda dönebiliyor. Msi firmasının yapraklar arasında hava yönlendiricileri var. Asus firmasında direk temas var. Sonuç olarak msi daha serin çalışıyor. Ben olsam msi seçerdim.
Msi yazılımda daya iyi. Tasarımları farklı. Fanları durduruyorlar ama msi firmasının fanları bağımsız, farklı hızlarda dönebiliyor. Msi firmasının yapraklar arasında hava yönlendiricileri var. Asus firmasında direk temas var. Sonuç olarak msi daha serin çalışıyor. Ben olsam msi seçerdim.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 20 Nisan 2015 #4 @Ercüment Solmaz Asus Strix serisinde de belirli bir sıcaklığa kadar fanlar çalışmıyor.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Nisan 2015 #5 fozbek dedi: @Ercüment Solmaz Asus Strix serisinde de belirli bir sıcaklığa kadar fanlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama'dan sonrası msi için geçerli. Yoksa yük altında değil iken durduğunu biliyorum. Strix modelininde.
fozbek dedi: @Ercüment Solmaz Asus Strix serisinde de belirli bir sıcaklığa kadar fanlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama'dan sonrası msi için geçerli. Yoksa yük altında değil iken durduğunu biliyorum. Strix modelininde.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #6 MSİ fiyatını biraz daha alçak tutuyor. Soğutma olarak iki side aynı fakat MSİ biraz daha iyi gibi. Ve MSİ Afterburner farkı.
MSİ fiyatını biraz daha alçak tutuyor. Soğutma olarak iki side aynı fakat MSİ biraz daha iyi gibi. Ve MSİ Afterburner farkı.