Asus GTX 970 vs MSI GTX 970 vs Evga GTX 970?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evga almanı tavsiye ederim. FTW Modeli gayet güzel.

Evet. Sessizliğe önem veriyorsa Strix, soğutma performansına önem veriyorsa Gigabyte tercih etmeli. Açık arıyor gibi bir halin var?
Niye açık arayayım arkadaşım resminden belli demenin ne anlamı varsa bu da o işte...
Hepimiz bir şekilde bilgi sahibi olmak ya da birilerine faydalı olmak adına buradayız.

Asus Strix'in o.c performansı nasıl?
Asus'un bellek hızı MSİ'dan daha iyimiş.

Konu uzayabilir ama bugünü saymazsak 7 gün kaldı. Abim ile birlikte alıcağız. Abim MSİ gibi markalar bilmez ondan Asus'u istiyorum.

Ben sessizliği ve Gigabyte ile performans bakımından çok az fark bulunmasından dolayı MSI aldım. Gayet memnunum ve tavsiye ederim. Sessizlik ve tasarımın yanında performans istiyorsan bana kalırsa MSI tercih etmelisin. Ancak en yüksek performans bende olacak diyorsan Gigabyte alabilirsin. Fakat yanlış hatırlamıyorsam Gigabyte'da belli bir dereceye kadar fan çalıştırmama gibi bir şey yoktu. Yani hep çalışıyor fanlar. Bunun dışında ASUS tavsiye etmiyorum GTX 970 konusunda. Çünkü bu seride gerçekten diğerlerine göre başarısız oldu. Ayrıca etrafımda duyduğum ASUS servis sorunlarından sonra ben de soğudum firmadan. Son olarak EVGA FTW+ alacaksan hiç düşünme al. Ancak tercih yine de senin.

Teşekkür ederim, Gigabyte bende almak isterim ama Vatan'da satılmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…