S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #1 @Recep Baltaş, @Ali Güngör Abi Asus GTX 980 Ti Strix almak istiyorum fakat internette bulamadım, nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2015
@Recep Baltaş, @Ali Güngör Abi Asus GTX 980 Ti Strix almak istiyorum fakat internette bulamadım, nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 23 Temmuz 2015 #2 ASUS STRIX, TR'de stoklara girmemiş henüz.
S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #3 Silinen üye dedi: ASUS STRIX, TR'de stoklara girmemiş henüz. Genişletmek için tıkla... Ne zaman girer?
Silinen üye dedi: ASUS STRIX, TR'de stoklara girmemiş henüz. Genişletmek için tıkla... Ne zaman girer?
R Rembo Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 185 23 Temmuz 2015 #4 Silinen üye dedi: Ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Asus, TR ye gönderdiği zaman.
S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #5 Silinen üye dedi: Asus, TR ye gönderdiği zaman. Genişletmek için tıkla... Hadi canım . Ne zaman satışa çıkacak onu soruyorum.
Silinen üye dedi: Asus, TR ye gönderdiği zaman. Genişletmek için tıkla... Hadi canım . Ne zaman satışa çıkacak onu soruyorum.
R Rembo Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 185 23 Temmuz 2015 #6 Silinen üye dedi: Hadi canım . Ne zaman satışa çıkacak onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece şöyle bir bilgi buldum umarım işinize yarar. " Haziran sonu global satışı başlanacakmış TR ' ye gelişi temmuz ortasını veya sonunu bulabilir. "
Silinen üye dedi: Hadi canım . Ne zaman satışa çıkacak onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece şöyle bir bilgi buldum umarım işinize yarar. " Haziran sonu global satışı başlanacakmış TR ' ye gelişi temmuz ortasını veya sonunu bulabilir. "