Oceanaway Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #11 Paul Walkers dedi: Hocam bu: Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Paul Walkers dedi: Hocam bu: Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 14 Ocak 2023 #12 Oceanaway dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne demek .
mehmet5148 Picopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #13 Oceanaway dedi: Ben de şu an 528.02 kullanıyorum ama çok rahat kaldıracak oyunlarda garip bir donma var nedense sebebini anlamış değilim format atacağım olmadı. Genişletmek için tıkla... Bekle bence yenisi gelir hafif donuyor sadece çok değil bende sende de öyleyse bekle derim.
Oceanaway dedi: Ben de şu an 528.02 kullanıyorum ama çok rahat kaldıracak oyunlarda garip bir donma var nedense sebebini anlamış değilim format atacağım olmadı. Genişletmek için tıkla... Bekle bence yenisi gelir hafif donuyor sadece çok değil bende sende de öyleyse bekle derim.