Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 5 Ocak 2020 #1 ASUS GTX1050 Ti Phoenix 4 GB modeline overclock yapılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2020
O overvoltage Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 3 5 Ocak 2020 #11 yusuf burak dedi: Manuelde %47 olması lazım Genişletmek için tıkla... Fanı autoya aldığınızda yükteyken sıcaklıkları soruyorum. Artı 0 Eksi
yusuf burak dedi: Manuelde %47 olması lazım Genişletmek için tıkla... Fanı autoya aldığınızda yükteyken sıcaklıkları soruyorum.
KS KS Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 5 Ocak 2020 #12 Fan autoda %47 de çalışırken tam yükte max.82 derece oluyor Artı 0 Eksi
O overvoltage Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 3 5 Ocak 2020 #13 yusuf burak dedi: Fan autoda %47 de çalışırken tam yükte max.82 derece oluyor Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar fazla. Fanı manuelde %75 yapıp dene birde bakalım sıcaklıklar kaç oluyor yükteyken. Artı 0 Eksi
yusuf burak dedi: Fan autoda %47 de çalışırken tam yükte max.82 derece oluyor Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar fazla. Fanı manuelde %75 yapıp dene birde bakalım sıcaklıklar kaç oluyor yükteyken.
KS KS Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 5 Ocak 2020 #14 overvoltage dedi: Sıcaklıklar fazla. Fanı manuelde %75 yapıp dene birde bakalım sıcaklıklar kaç oluyor yükteyken. Genişletmek için tıkla... Benim stok i5 2500k işlemcim var sıcaklık 97 dereceye kadar çıkıyor ara sıra droplar meydana geliyor iyi bir fan alsam düzelir mi droplar? Artı 0 Eksi
overvoltage dedi: Sıcaklıklar fazla. Fanı manuelde %75 yapıp dene birde bakalım sıcaklıklar kaç oluyor yükteyken. Genişletmek için tıkla... Benim stok i5 2500k işlemcim var sıcaklık 97 dereceye kadar çıkıyor ara sıra droplar meydana geliyor iyi bir fan alsam düzelir mi droplar?
O overvoltage Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 3 5 Ocak 2020 #15 yusuf burak dedi: Benim stok i5 2500k işlemcim var sıcaklık 97 dereceye kadar çıkıyor ara sıra droplar meydana geliyor iyi bir fan alsam düzelir mi droplar? Genişletmek için tıkla... Kaliteli kule tipi fan ve termal macun değişikliği düşürür sıcaklığı. Artı 0 Eksi
yusuf burak dedi: Benim stok i5 2500k işlemcim var sıcaklık 97 dereceye kadar çıkıyor ara sıra droplar meydana geliyor iyi bir fan alsam düzelir mi droplar? Genişletmek için tıkla... Kaliteli kule tipi fan ve termal macun değişikliği düşürür sıcaklığı.
KS KS Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 5 Ocak 2020 #16 overvoltage dedi: Kaliteli kule tipi fan ve termal macun değişikliği düşürür sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... 10 dakikalık CS go sonucu %75 de 50 dereceyi geçmedi Artı 0 Eksi
overvoltage dedi: Kaliteli kule tipi fan ve termal macun değişikliği düşürür sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... 10 dakikalık CS go sonucu %75 de 50 dereceyi geçmedi
O overvoltage Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 3 5 Ocak 2020 #17 yusuf burak dedi: 10 dakikalık CS go sonucu %75 de 50 dereceyi geçmedi Genişletmek için tıkla... MSI Kombustor indirip kartınızı stress testine sokun birde orada kontrol edin sıcaklıkları. MSI Kombustor Homepage MSI Kombustor - MSI graphics card stress test utility and GPU benchmark geeks3d.com Artı 0 Eksi
yusuf burak dedi: 10 dakikalık CS go sonucu %75 de 50 dereceyi geçmedi Genişletmek için tıkla... MSI Kombustor indirip kartınızı stress testine sokun birde orada kontrol edin sıcaklıkları. MSI Kombustor Homepage MSI Kombustor - MSI graphics card stress test utility and GPU benchmark geeks3d.com
KS KS Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 5 Ocak 2020 #18 overvoltage dedi: MSI Kombustor indirip kartınızı stress testine sokun birde orada kontrol edin sıcaklıkları. MSI Kombustor Homepage MSI Kombustor - MSI graphics card stress test utility and GPU benchmark geeks3d.com Genişletmek için tıkla... Tam yük 5dk manuel de %75 fan hızı 68derece sıcaklık Artı 0 Eksi
overvoltage dedi: MSI Kombustor indirip kartınızı stress testine sokun birde orada kontrol edin sıcaklıkları. MSI Kombustor Homepage MSI Kombustor - MSI graphics card stress test utility and GPU benchmark geeks3d.com Genişletmek için tıkla... Tam yük 5dk manuel de %75 fan hızı 68derece sıcaklık
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 9 Mart 2021 #19 yusuf burak dedi: Benim stok i5 2500k işlemcim var sıcaklık 97 dereceye kadar çıkıyor ara sıra droplar meydana geliyor iyi bir fan alsam düzelir mi droplar? Genişletmek için tıkla... Hocam benim tam yükte 69 derece ama. Artı 0 Eksi
yusuf burak dedi: Benim stok i5 2500k işlemcim var sıcaklık 97 dereceye kadar çıkıyor ara sıra droplar meydana geliyor iyi bir fan alsam düzelir mi droplar? Genişletmek için tıkla... Hocam benim tam yükte 69 derece ama.